dimarts, 29 de juliol del 2008

Quin fàstic de tele!

Posis el canal que posis.... menys les teles públiques et foten tota la nit (i inclús matí) concursos enganyosos per trucar a un 906 o similar i que et deixis el sou d'un any de treball per intentar guanyar 3000 euros.... o una aspiradora, o un mobil o qualsevol "bazòfia". L'únic alicient que s'hi pot trobar... és que la presentadora t'ensenyi una mamelleta.... o .... això.... ;)

dimecres, 23 de juliol del 2008

MAPEJANT EL MÓN

Aquestos dies no he escrit res... diriem que estic enfeinat insertant fotos al mapa de l'skrotmix world.... no és per xuleria.... era una cosa que tenia pendent. A més, posar xinxetes al mapa que tinc a l'habitació de l'escriptori em destrossaria la paret. Gran invent aquest dels Google Maps!!
(au! segueixo amb lo meu, que encara em queden unes quantes fotos)
http://maps.google.es/maps/ms?hl=es&gl=es&ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=105013487369834101116.0004523f3ad25f7ef561f&t=h&ll=54.162434,3.164063&spn=31.183548,52.734375&z=3&source=embed

dimecres, 16 de juliol del 2008

EL MINUT DE GLÒRIA

Tic Tac....tic tac... quan dura un minut? alguns dirien que dura...lo que dura dura ;).
Qui no ha tingut mai un minut de glòria... aquell minut que et porta a ser una estrella o un estrellat?... si no l'heu tingut.... potser està per arribar, mai se sap. Jo el vaig tenir..... si si! tal com us ho dic!
I perque no feien l'APM en aquella època, que si no... a Hollywood!

diumenge, 13 de juliol del 2008

SORT ?

Què és la sort? mmmmmmmmm no sé, jo sempre tinc sort a l'hora de trobar aparcament.... però amb les loteries no hi ha manera.... la Primitiva d'aquesta setmana... ni dijous, ni dissabte ni res de res. Cero encerts. Potser hauria de probar alguna combinació imaginativa i original com ara 4, 8, 15, 16, 23, 42.
No em queixo, però crec que hi ha gent que té molta, molta sort ;). Al loro!

divendres, 11 de juliol del 2008

QUINES GANES D'ESCRIURE AIXO!!!

2 DIES SENSE INTERNET! QUIN MONO!
per culpa dels senyors d'Orange , m'han posat molt frisós.... sense saber perquè va petar la conexió, la tele i el telèfon... és a dir.... un pack NADA en UNO.
2 dies en els que no parava de fer-me preguntes existencials com ara....
- que passarà amb Laporta i tot el "xou" del Barça ?
- m'haurà fotut algun baixón el compte de la caixa Terrassa?
- s'haurà incrementat el numero de visites del blog a ritme vertiginós?
- el nàstic haurà fitxat algú?
- s'haurà publicat el nou conveni col.lectiu de sanitat privada?
- tindré molts correus electrònics que no siguin de propaganda?...
doncs si que hi han hagut novetats.... el Laporta no vol marxar, el compte de la caixa segueix si fà no fà, el blog va camí de ser el més visitat de la provincia després de Google, el Nàstic no fitxa massa, correus "basura" a punta pala i ............ trtrtrtr trtrtrtr (redoble)....
AVUI S'HA PUBLICAT EL P_ _ _ CONVENI!!! per fí veig un oasi al final d'aquest llarg desert! ..i què millor per superar la cri.... buenu, la desacceleració econòmica, que cobrar endarreriments (atrassos pa'l pueblo llano) No res.... que potser això d'estar un parell de dies desconectat del món virtual porta sorpreses


ENS LLEGIM! (per cert, el de la foto no sóc jo :P )

dimarts, 8 de juliol del 2008

CARPOOLERS

Aquesta és una altra sèrie americana... de les que treuen com a xurros... però està força bé. Fresca, divertida i una mica chorras, però ara que ve l'estiu i no foten res, què més es pot demanar?
Tracta de 4 personatges que comparteixen cotxe per anar a la feina (gran idea en temps de crisis i el preu de la gasolina). A partir d'aquesta excusa..... fem una serie graciosa d'algo que a Antena 3 li serviria per fer un sketch (sense gràcia) de 20 segons. Apa! si us avorriu.... ja sabeu el que toca....
No sé si arribarà a Espanya, ho dubto, però de moment ens conformarem, que no és poc, a veure-la subtitolada. Ens veiem!

Ah! i pels que els vaig fer picar la curiositat amb el post de The Office, a la sexta cada dia fan els de la 1a temporada a les 17'05 h..... i el 25 de setembre..trtrtrtrtrtrchan!... 5a temporada a USA! mola mola!

diumenge, 6 de juliol del 2008

Tal dia farà un any...


Ni hao! A aquestes alçades de juliol de l'any passat, ens disposavem a fer el nostre gran viatge a la Xina, un país moolt moolt diferent... Paisatges impressionants, temples i momuments a punta pala, ciutats "bladerunnianes", menjar xino every day, 40º de calor asfixiant amb el 99% d'humitat, compres desenfrenades (els Tag Heuer encara funcionen ;) ) i infinitat d'anècdotes i bons moments. Com diria Jack de Perdidos..... We have to go back!!!!

Video grabat i editat pel "canario" del nostre viatge. (Atenció al triple que em "casco")

dijous, 3 de juliol del 2008

Art


Mireu quina obra d'art que tinc a casa recent pintada! No la exposarem perquè ens podrien demandar per plagi, però està prou bé, no?

Preu de sortida : 50 euros ;)