dilluns, 29 de setembre del 2008

MISSION COMPLETED

La missió dels COMMANDOS es va finalitzar ahir a les 16'30 p.m - hora zulú. Ha superat les espectatives inicials i s'ha completat amb un èxit rotund. Els punts principals de la capital del Tercer Reich han estat fotografiats amb tot detall, i seràn enviats als serveis secrets d'inteligència. Desde el dia "D" fins al final, el bon temps ha facilitat les operacions i els plànols de la zona contenien la informació correcta. Cal mencionar a tots els membres de l'equip de Commandos, que s'han guanyat amb tot el mereixement l'estrella púrpura routard.

El "Boina Verda"Pesos va haver de ser tractat d'emergència per curar les llagues als peus, sort d'un "Med-pack" trobat en un punt de contacte prop del Chekpoint Charlie. Els metges diuen que se'n sortirà.
El "Francotirador" Nastrud ens va guiar amb una precisió tant milimètrica com la seva punteria.
El "Marine" Lander va quedar tant marcat per la pòlvora i el fum del camp de batalla, que va decidir deixar de fumar.
El "Conductor" Gus, va complir a la perfecció la conducció del grup, fet que va permetre trobar un pis franc que els berlinesos anomenaven "Oscar Wilde".
La "Espia" Meri es va dedicar a recollir tot tipus d'informació dels museus berlinesos per passar tots els coneixements al servei d'inteligència de la URV.
Les "contactes de la resistència" Marta, Cris i Neus van resistir com a "jabatas".
Ah! i el "Zapador" Pep, que anava carregat d'explosius, va aconseguir posar les càrregues explosives als principals punts marcats al mapa amb les sigles W.C. (tot i que l'últim dia li va detonar una petita càrrega, posant en perill tota la missió i la vida dels Commandos).

Si us trobeu a algun d'aquests 9 homes i dones, no dubteu a felicitar-los!
MISSION COMPLETED!
(... to be continued ? )

dimecres, 24 de setembre del 2008

TANQUEM LA PARADETA FINS DIUMENGE

Previsió metereològica de Tarragona: dimecres núvol, dijous pluja, divendres pluja i dissabte pluja. Previsió metereològica de Berlin: dimecres sol, dijous sol, divendres sol i dissabte sol.
Mmmmmmmmmmm... saps que... anem a pendre el solet ;)
Ens veiem!


dilluns, 22 de setembre del 2008

Taaaariiiii rarariiiii tarari taratí, tarariiiiiiii

Com cada any ja tenim aquí l'Amparito! i aquest any... com ja va sent habitual estava a reventar de gent. Les circunstàncies de la vida, sempre fan que arribem tard (eh, pesos?) amb lo que va ser impossible entrar al "circuit" de la 1a baixada de l'Àliga. Com a novetat d'aquest any (es nota que Ballesteros s'ha gastat els cuartos), les valles i els senyors del Prosegur no ens deixaven entrar. Però bueno, vam anar a la plaça del Rei, i llestos, a ballar l'Amparito!.
Llàstima que sigui tant seguit la nit de l'Àliga amb la vigilia de Santa Tecla, pq el cos ja no està per aquestos "trotes". Al menys ahir, no va ploure.
Vinga valents, som-hi: Taaaaaaaaaaaaariiii tarariiiiiiiiiiiii tarari tararí tararíiiiiiiiiiiiii!!! :D


P.D. L'any que ve... txelleta, no hi pots faltar ;)

dilluns, 15 de setembre del 2008

El PRECIOOOOOOO... JUSTO!

Compto calories.... ups.. vull dir.... compto.... euro$$$!. Tinc un petit vici (diga-li vici, diga-li manía) que és calcular mentalment el que puja el compte d'un sopar o dinar de restaurant. I quan lo de "mentalment" passa a ser verbament.... ja tenim les apostes a punt :) . 65 euros!.. no no 62,25 euros! ..... 54 més iva!... qui es passi, perd.... qui l'encerti, birra gratis!....
Ahir vam fer un bon soparet a Cal Faune, i com no.... vaig calcular els euros del compte, amb lo que es va convertir en un "precio justo" d'anar per casa. Al final no hi va haver premi, ni "escaparate" final, però vam passar una bona estona. La Meri, guanyadora de la nit, va confessar la seva secreta i "ruín" estratègia: esperar a que jo digui el preu i treure-li 2 euros... i patapam! 65,27 euros, ni un cèntim més. Aquí tenim la prova del delicte.
Poca feina!!

dimarts, 9 de setembre del 2008

Els COMMANDOS ja estàn a punt !


Després de dies d'entrenament físic i mental, els commandos es van preparant pel llençament en paracaigudes a la zona de conflicte. Els kits de supervivència es van preparant, encara que el Zapador aquí present es pregunta, si és realment necessari portar un assecador amb el respectiu difusor més gran que els detonadors i la dinamita. Haurem d'estudiar bé la zona mirant la topografia i els punts estratègics, perquè la nostra missió no pot fracassar. A més, com a novetat d'ultima hora tenim una zona segura de reunió, anomenada Oktoberfest on podrem aconseguir els "avituallaments" necessaris per recobrar forces.
Però la missió més difícil que segurament hauràn de completar els Commandos, és la incursió al camp de concentració de Sachsenhausen, a 30 km de Berlin. L'objectiu serà fotografiar la zona, fortament vigilada, per facilitar l'alliberament dels presos.
Seguirem informant!

P.D. Caràtula original del joc "Commandos: Behind Enemy Lines", qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència ;)

dilluns, 1 de setembre del 2008

ACHTUNG!!! DESTINATION.... BERLIN !!!


"(...) El 24 de setembre de 1944, 9 soldats d'èlit de les forces aliades van ser reclutats per realitzar una de les missions més complicades i suïcides de la 2ª guerra mundial: penetrar a la "gola del llop"...BERLIN!. Van ser llençats en paracaigudes al barri de Tegel, prop del centre de Berlin. A partir d'allí van fer una incursió "llampec" per reunir-se al punt de trobada, un pis franc de la resistència anomenat "mittes backpacker".
Durant 5 dies van haver de donar la seva vida per "la causa" i van fer centenars de fotografies dels punts estratègics principals de la capital del Tercer Reich. Superant les inclemències del temps, la gana i algun que altre motí, van completar la seva missió amb un èxit sense precedents.
Els herois anònims eren el "boina verda" Pesos, el "Francotirador" Albert, el "Marine" Lander, el "Zapador" Pep , el "conductor" Gus, la "espia" Meri i els "contactes de la resistència" Cris, Neus i Marta.
Aquestos 9 homes i dones que van lluitar amb valentia i honor, se'ls va condecorar amb la més alta distinció : una estrella púrpura routard. (...) "
Aquest és el brillant argument d'aquest fabulós joc que podreu disfrutar a partir del 24 de Setembre de 2008... no us el perdeu! ;)
P.D. Segons la web de culte "dissimulat.com", els autors de Commandos 3: Destination Berlin estarien preparant un altre llançament en exclusiva mundial... LA FUGA DE COLDITZ. Seguirem informant! :P