dimecres, 26 de novembre del 2008

La vida continua

ja hem tingut 2 dies de readaptació a la vida mundana, els despertadors per anar a treballar, anar a comprar el jalar, posar rentadores a punta pala.... vamos, el món real.

I ara toca repassar les fotos, videos, fer les panoràmiques pertinents... i segurament, el típic album del hoffman. No serà fàcil, amb les 3,5 gb de fotos!!

No res, ja tindrem temps! us deixo algun video de les nostres amigues, les balenes ;)

diumenge, 23 de novembre del 2008

Dia 16: tornem cap a caseta!

Hauran entrat a robar? Hi haurà un pam de pols? Algun korky ens haurà cremat la casa? Els periquitos estaràn vius?... Ho sabrem d'aquí unes quantes horetes, perque ja marxem de Buenos Aires! Donarem uns tomets, dinarem, i cap a l'aeroport, que hi falta gent.
I com diria la Meri... Demà comencem!

P.D. Ens fem vegetarians per una temporada ;)

dissabte, 22 de novembre del 2008

Dia 15: TANGO SHOW!

Ja portem 3 dies a Buenos Aires, i això és mooolt gran! Ahir vam fer un tour panoràmic per la ciutat i per la tarda també la vam voltar. La gasolina ja arriba a la reserva, però aguantarem!
D'aqui un parell d'horetes anem al sopar i tango show... i per la ocasió ens vestirem amb les nostres millors gales... Que comenci l'espectacle!!!

dijous, 20 de novembre del 2008

Dia 13: National Geographic

Avui toca dia de trasllat... i com que no hi ha massa cosa destacable, a part de que fà solet i ens han retrassat el vol un parell d'horetes, m'he decidit a fer un post sobre totes les bestiòles i aventures que ens hem trobat, i que per motius tècnics no havia pogut afegir al blog (diga-li càmara espatllada, diga-li internet ocupat, ... ). Aquí va una tongada de fotos!







dimecres, 19 de novembre del 2008

Dia 12: Ice Age






Després de 8 hores de barco, creuant el llac Argentí , el cap encara em belluga al ritme de la marea. Així i tot, ha valgut la pena, com tot.
Quan han posat la música de Titanic, i amb tant d'iceberg per allí flotant... un es podria pensar que acabaria en trajèdia, però res més lluny de la realitat. El sol ha lluit tot el dia i això ha fet que em passés més estona fora que dins.
Això sí, no hem pogut veure tots els glaciars previstos perquè s'havien desprès molts blocs de gel del glaciar d'Upsala, i bloquejaven el pas. En compensació, ens han portat a veure el Perito Moreno un altre cop, però aquest cop pel costat nord.
I si demà ens hi tornessin a portar, segur que no me'n cansaria!!

Bueno, tanquem paradeta del Calafate, i demà obrirem la de Buenos Aires. Això (lamentablement) ja s'acaba!!! :(

dimarts, 18 de novembre del 2008

dia 11: Don Perito Moreno




Avui era el gran dia... un dels Highlights del viatge... el Perito Moreno. Ens hem aixecat aviadet... i directes cap al amarrador per agafar un catamarà i acostarnos al costat esquerra del Perito. Alli ha començat el minitrekking, on per sort, hem tingut bon temps... no feia vent i a ratillos sortia el sol. (la Meri diu que era un trekking de pà sucat amb oli). Però bueno, lo important era caminar una mica pel gèl, i veure i viure d'aprop la glaçera. I per acabar l'excursioneta, la turistada del dia: Wisky amb gel del glaciar. Després, bastant cansats ens hem dirigit a les passarel.les, on hem vist el glaciar desde davant... i ens hem quedats bocabadats, tot esperant algun que altre trencadissa de gel. Demà, més. Excursió embarcada a altres glaciars, on segur que també acabarem veient el gran Perito Moreno.

dilluns, 17 de novembre del 2008

Dia 8: La Terra del vent

Diuen la gent d'Ushuaia que això es diu Terra de foc pq quan van arribar els blancs, hi havia moltes fumeres dels indis Yamaya, que anaven en pilotes. I com que de Yamayas no en tenim res, ens hem tapat fins les celles, pq de vent... un rato.
Hem anat al parc nacional de Terra de foc, amb el trenet dels presos de la fi del món, i per la tarda haviem d'embarcar per fer una excursió pel canal Beagle fins l'illa dels llops marins, però amb aquest vent era impossible. I la millor alternativa que hem trobat ha sigut veure el recre-barça. I per calmar el fred, res millor que una bona parrillada ;).
Esperem que demà estigui més calmadet!

diumenge, 16 de novembre del 2008

Dia 7: Terra de foc

Estem a Ushuaia, al cul del mon! Sembla un poblat tipic de doctor en Alaska. La veritat és que per estar tan avall, encara es pot aguantar, això si, algú es deu haver deixat la finestra oberta perque corre l'aire que no vegis!
Ahir vam tenir un dia super complet... Ens van venir a buscar aviadet i en 4x4 ens van fotre muntanya amunt als llacs Escondido i Fagnano... Mare meva quins camins! Ni el camel trophy! Després superparrillada argentina al mig del bosc (mmm que bona la carn i els "choripans" i el vinet). I després del jalo, un passeig en canoa pel llac on va quedar clar que la Meri i jo no som David Cal.
Gran dia! I a sobre el temps es va comportar.

divendres, 14 de novembre del 2008

Dia 5:un pinguino en mi ascensor

Dia llarg, com l'anterior, i amb la ressaca de les balenes encara a la ment. Fa mes fresca, pero sol. I nem a veure la pinguinera de Punta Tombo. Diuen que n'hi poden haver 1 milió segons la epoca, pero estan repartits per tota la muntanya, en nius i cada un o cada parelleta estaven covant els ous. Molt divertit veurels passar "rambla amunt, rambla avall" cap a la platja, i algun que gairebe els podies tocar. Superxulo també!
Bueno, vaig despedint-me, que se n'anem a Ushuaia, a la terra de foc. Segur que ens agradarà... Això si... Seguirem somniant en balenes ;)

Dia 4: Balena a la vista!

El dia va ser espectacular... Sol, bon dia i animals! Vam recorrer la peninsula valdes tot veient ovelles, cavalls, guanacos (una especie de llamas salvatges), maras, ... Fins que vam arribar a Caleta Valdés on ens esperaven els elefants marins, algun animaló de 3 tonelades sobant a la platja, i algun patarrot que altre, en un marc incomparable. Vam seguir cap una altra caleta on hi havia una petita colonia de pingüins, aperitiu del que veuriem l'endemà.
I pel final ens vam guardar lo millor... L'avistament de balenes. Va ser la hora i mitja que més ràpid m'ha passat mai. Al principi semblava que es resistien, i el gafe de la Meri sobrevolava l'ambient, fins que va apareixer la primera, i amb ella la seva filla... I un altre, i un altre... Semblava que jugaven, algunes saltaven, es giraven, treien aigua per dalt, i ens ensenyaven la cua saludan-nos. Espectacular! (a algú del barco li queien les llagrimes)

dimecres, 12 de novembre del 2008

Dia 3: cataratas d'iguazú costat brasiler

El dia va ser llarg.... pel matí, parc nacional d'Iguazú pel costat brasiler, amb una panoramica de les catarates que "quita el sentío"... i com que la càmara de fotos segueix morta.... vaig haver de tirar de telefon mòvil (que trist!).
Esperem que el meu apreciat Diamond faci les fotos bé, i amb l'aigua de les esquitxades no s'espatilli també!
Bueno, i per la tarda.... 2 avions! Iguazú - Buenos Aires - Trelew ... i com que no podria viure sense fer fotos ... m'he comprat una camara argentina... que suposo que tira les fotos mes lentes i s'enrolla més amb les explicacions.
(continuarà....)

dimarts, 11 de novembre del 2008

Dia 3: La Gran aventura

Avui ha tocat la visita al parc nacional d'Iguazú i com diria jesulin... Im-prezionante! És una passada veure tota aquella aigua caure a lo bestia amb el soroll atronador i el xirimiri del esquitx. Ha sigut la bomba fotre's amb les llanxes sota el xorro de la cascada... Et mulles més que al tutuki splash, i la càmera de fotos tb!
Et quedes embadalit mirant els salts d'aigua fins al punt de perdre la noció del temps. Demà tocarà el costat brasiler, que és el mateix però de l'altre costat... tot esperant que la càmera es recuperi del "xaparrón"!

diumenge, 9 de novembre del 2008

QUE BUENO QUE VINISTE!

Després de 13 o 14 hores de vol, per fi vam arribar a Buenos Aires.... que curt que se m'ha fet ;)
Canvi d'hora... i en marxa. Aquí son 3 hores menys i de moment fot bastanta calor. Avui per si no teniem prou avió tornem a marxar cap a Iguazú (sort que només són 1 o 2 hores de vol) sempre i quan no es retrassi, reprogrami, canvii de porta d'embarcament, o es canceli.
Les previsions menys "alagüenyes" ens diuen que tindrem aigua... i tenint en compte que estarem prop de la selva, això pot ser el diluvi universal.
Bueno! marxem de moment, esperem poder connectar a internet desde Iguazú, crec que sota del chorro d'aigua de la Garganta del Diablo hi ha Wifi gratis.
Ens veiem! (fotos no en poso, pq no n'he fet :D). a10!

dijous, 6 de novembre del 2008

L'AVANTMATX

Els preparatius són un clàssic... i com sempre.... ho deixem tot per última hora, però mola! :D
Que si em falten 5 calçotets, que si he d'anar al Decathlon a "pillar" packs de mitjons kalengi a saco... que si vaig al Xino a comprar una maleta "Louis Klein"... botiquin d'espidifens a tope i com no... la Clàssica Guia de viatges. A vegades em resisteixo, però gairebé sempre acabo picant i em compro la guia Trotamundos.
És espessa, té poques fotos (cap), mapes en blanc i negre, els preus de les coses poden estar una mica desfassats... però les clava! Lo que diu la Trotamundos, va a missa amb un marge d'error de +/- 0,5%. A més, pq vull mirar fotos de guies quan ho veig en directe o en 40.000 pàgines d'internet? El que vull saber és quins quadres hi ha en aquell museu, on jalar a bon preu, on puc anar a fer un "beure"i on millor ni acostar-s'hi.
P.D. Vaig a contar els calçotets, pq em sembla que hauré de fer la tàctica del "vuelta y vuelta" ;)

dimecres, 5 de novembre del 2008

1034

el marcador de visites posa 1034, deeeeu ni doo!! que diria el locutor del nàstic. Volia fer un post a la visita 1000, però bueno, no ve d'aqui.

Pots contar que la meitat de les visites deuen ser meves... i l'altre meitat de la Meri ;) .Au diós!