dijous, 30 d’abril del 2009

Nou juguet

Després d'un temps d'estudi, anàlisi d'opinions i 1000 comparacions, ja m'he decidit. Volia una càmara per poder fer fotos decents, i em feia gràcia una reflex digital, però després de valorar la situació, m'he decidit per una càmara compacta "tipus Bridge". Ja conec les seves limitacions, però ara toca exprimir les coses bones que té (lent Leica.... sí Paco! tenies raó :) , zoom de 18x o grabació en HD a 720p i clar, el preu per sota de 300 euros.
Comença la nova era del voyerisme! al tanto que us estic enfocant!!!






dimarts, 28 d’abril del 2009

Sant Jordi


A bones hores, mànigues verdes! si sant Jordi ja ha passat! però bueno. Per variar, i seguint amb la tònica dels últims anys, el llibre que em vaig comprar (o em van regalar?) no va ser un best-seller, perquè els best-sellers ja els tenim omplint els prestatges. Va ser el típic trotamundos... que m'aportà hores i hores i hores de diversió. Visca la cultura i el 10% de descompte!

dijous, 23 d’abril del 2009

Benvingut Roger!


Us presento el meu nou nebodet! acabat de sortir del forn, més tendre que un "pan de leche". Si fos "the Godfather" li diria... benvingut a la familia... i quan entres a la familia, hi entres per tota la vida... però com que en aquest cas, la Meri serà la Padrina, que li digui ella.
Ha nascut, com diria Sánchez LLibre, en "vísperes" de Sant Jordi, i porta per nom Roger. Que bonic :)

P.D. shhhhhhhhhhhhhht! Parleu fluixet, perque si el desperteu... té bastant de geni! shhhhhhhhhhhh ;)

dimarts, 21 d’abril del 2009

FINS AVIAT, VALVERDE!

Avui és el dia en que el Valverde... altrament dit Lila, ens ha abandonat. Una porta mal tancada, una mica d'aire, un cop de d'ala... o el que sigui... la questió és que en Valverde ha deixat el niu. Mai se sap, però el Tamudo s'haurà d'anar acostumant a estar solet. Si t'ho repenses, ja ho saps, Lileta... que el Tamudo, la Meri i jo t'estem esperant!!! Fins aviat!!!

Decidit !


Ja està decidit! després de molt mirar mapes, rutes aèries, consultar el pèndul de la sr. Hawking i comprar un passi d'or d'Oceanic Airlines està fet. Propera destinació: Kenia i Tanzània.

Saludarem a Mr. Ecko i a son germà, al coronel Dubaku i el general Zuma (24 ;) ) i qui sap si torbarem la nova escotilla "zebra" al mig del Serengueti, o una Dharmaville en comptes d'un poblat Masai.

Encara queden uns mesos, però el viatge ja ha començat. Caurà alguna guia, caurà alguna càmara nova, caurà la típica samarreta quechua... i novetat! ens haurem de vacunar de la febre groga i malària!

P.D. Ja m'asseguraré que a les vacunes hi posi 4 8 15 16 23 42 !!!!!

diumenge, 19 d’abril del 2009

Deixa'm entrar (...al cine)


Després de 2 setmanes d'haver llegit al Fotogramas sobre aquesta peli, havia marcat al meu calendari mental la data de l'estrena. 17 d'abril. I quin xasco quan vaig mirar la cartellera tarragonina.... i no hi era!
Una peli multipremiada, terrorífica, amb bona crítica i de vampirs, que ara estan tant de moda... pero no! a Tarragona preferim Monstruos vs alienigenas, confesiones de una compradora compulsiva, i encara com no han posat Princesa por sorpresa en 3D!!!
Ho sento senyors Laurens i senyors Oscars... però heu deixat de guanyar 6 euros. Que trist que les pelis arribin abans a la cartellera de divxtotal que a la cartellera de Tarragona.

P.D. Almenys a Reus tampoc la fan ;)

dijous, 16 d’abril del 2009

Mona de foc


Gran jornada de la Mona... on aquesta pilota de foc va ser una de les protagonistes.
La victòria va ser clara i rotunda. No van faltar els Super-remates de Rafa Pasqual. I per variar... a l'entemà agulletes al canto!

I love "dia de la Mona"!!! :)

dimecres, 8 d’abril del 2009

Bocata Bayer Munchen

Avui ha jugat el Barça... i quin partit!!! 4-0 i encara s'han quedat curts. I per celebrar aquest gran espectacle, el Raba's bar ha fet una creació a l'altura del Ferràn Adrià!...
A partir d'avui serà conegut internacionalment com "Bocata Bayer Munchen".

La cosa ha anat així:

-Que te pongo??
-bocata de fuet i de Atún. Mitad i mitad.

....

Uns minutets després... ens disposavem a degustar el bocata d'Atunet



P.D. Quin fart de veure aigua!

dijous, 2 d’abril del 2009

La roba estesa i el peix al cove


Que hem descobert aquest matí pel celobert de casa nostra? Si, ja sé que no s'ha de xafardejar als veïns, però això saltava a la vista!

Avui, dia de pluja, no queda massa clar si aquest peix estava assecant-se o estava en remull. Anirem observant quants dies necessita per tornar a la vida, o quants dies tarden aquests xinos en menjar-se'l!
Per si de cas, el dia que toqui xino no em demanaré "pescado agridulce".

P.D. Cap la possibilitat que hagin estès el peix, i s'hagin menjat uns calçotets fritos tres delícias? .... o putser és una nova fregona superabsorbent?