dimarts, 28 de juliol del 2009

Lost

Hem tingut un accident aeri i hem anat a petar a una illa de l'Indic. El clima es bo i esperem sobreviure a base de marisc, cocos i mojitos. De moment la meri esta fent una barqueta amb canyes i fulles de palmeres. Calculem que arribarem a casa, si les corrents son favorables, dilluns que ve. Si no ho aconseguissim... Ens quedariem a viure en aquest paradís.
P.D. Aqui no hi ha lleons, lleopards, elefantets ni rinos... Espero que tampoc trobem cap ós polar!

dimecres, 22 de juliol del 2009

Jambo, bwana!!

Ei que tal a tothom! Salutacions desde Nairobi... despres de 4 dies de safari (o son 6? ...ja m`he descomptat) em puc conectar desde l`hotel. El viatge collonut...podriem dir que `a pedirt de boca`. Ja hem vist els Big Five: Bufals, rinoceronts, lleons, guepards i elefants.... a mes d`infinitat d`altres animals... diga-li jirafa, diga-li hiena o hipopotams...
Mosquits no ens han picat encara... i aixo es bo. I la cagalera la controlem be.
Dema toca kilimanjaro i els elefants d`amboseli i llavors cap al serengueti.
Aqui el temps passa `pole pole`
Bueno! casi que ja no us dono la bara i chapo, que aquestos keniatas... amb la tonteria t`estan demanant pasta per tot!
ENS VEIEM! HAKUNA MATATA!

divendres, 17 de juliol del 2009

HAKUNA MATATA!


ja ha arribat l'hora de la veritat. I per variar quan marxem a algun lloc... sempre hi ha la típica notícia que fà que la gent et digui: mira lo que ha passat! allí és on aneu vosaltres?...

Ja fa un temps, quan vaig anar a Túnez, la van palmar uns catalans per unes riades que es van emportar els 4x4 a pendre pel cul. Una setmana després jo hi era.
Fà 2 anys a la Xina hi va haver tifons i inundacions a punta pala... i nosaltres hi erem. Al final, resulta que estàvem a 1000 km. de les inundacions.

Fà un any el Perito Moreno es va trencar.... i resulta que es trenca cada 2x3. Nosaltres hi erem.

I l'altre dia.... pam! Una turista espanyola morta en un Safari per l'atac d'un Elefant. Ai ai ai!

...i un avió que cau, i blablabla....

Esperem que els que us quedeu al país no agafeu la Grip A, ni us pegui el marit/parella, ni us mossegui un pitbull, ni us cremeu en un incendi al bosc, ni us caigui al cap un bloc de gel. Ah! i si aneu al Rioleón Safari, no baixeu del cotxe! ;)
Hakuna matata! vive i sé feliz!

P.D. Fins d'aquí uns quants dies. Si hi ha Wifi... cosa difícil... espero actualitzar. A10 amics! fins aviat!


dimarts, 14 de juliol del 2009

Vidente Boluda...balambambú


Necessito ajut. He d'agafar 4 avions en 2 dies... podeu teletransportarme a kenya, sense escales, i a ser possible sense haver d'anar a Reus???
Podeu comprimirme la roba de 17 dies pq m'hi càpiga en una maleta i que els senyors de ryanair no em facin pagar sobrepès?
Podeu convocar els esperits protectors repelents de mosquits per evitar cap picada de la mosca tse-tse.... i que em quedi sobant 2 dies sota un baobab?

Em podeu donar un mes + de vacances , per descansar quan torni?

Sr. Batoul, professor Keita, maestro Idali, professor Sam, Vidente Torma ... si no podeu fer res d'això, DEIXEU DE TOCAR ELS COLLONS !!!

...i no deixeu paperets al parabrises del meu pobre renault 19, perquè ja sembla la secció de contactes del Més Tarragona!

diumenge, 12 de juliol del 2009

A la lluna de València


Portem uns dies empanats, currant com autòmats, i fent les coses sense una organització aparent. Ara em compro una llinterna, em llegeixo unes quantes pàgines de Millenium II, consulto alguna informació keniata a Los viajeros, em pillo 4 jerseis de rebaixes, faig el check-in per la setmana que vé, poso la rentadora pq la muntanya de roba arriba al "techu", la Meri fot maratons de Gossip girl... (amb lo que rajava de mi amb 24 o perdidos...)... vamos ... el caos còsmic.

... i l'espasa de demòcles cada cop és més aprop dels nostres caps... 5 DAYS LEFT!

dimecres, 8 de juliol del 2009

Petardos xinos, cuentos valencians




Ahir vaig presenciar el castell del concurs de castells de focs de Tarragona. I la sensació que vaig tenir és que la crisi ha reduït la pòlvora. Menys petards, una traca final que pordria semplar una traca de carpinteros, i alguna que altra palmera. Fluix. La veritat és que estava més pendent de fer provatures amb la càmara, que pel castell... però quina és la sorpresa d'avui, en sentir per Tarragona Ràdio que el castell de focs va ser espectacular i impressionant!

P.D. Això em recorda el típic partit, lamentablement soporífer, del Nàstic guanyat per 1-0 justet, i el Diari de Tarragona dient que "entusiasmó a la afición i mereció golear". A qui voleu enganyar???