dimecres, 30 de setembre del 2009

MISSION COMPLETED

... "El 27 de setembre de 1945 la II guerra mundial, per fí va acabar. Els Commandos havien completat amb èxit la missió. Després de superar algun problema logístic, l'Oktoberfest va claudicar. Les carpes estaven més plenes del que esperàven, amb lo que van necessitar 2 nits.
Paulaner, Haufbrauhaus, Augustiner, Lowenbrau i altres recintes plagats de cervesa van estar a punt d'explotar, però l'ajut de la població local alhora de buidar els tancs va ser crucial. A un ritme de litre per hora, els tancs s'anaven buidant, provocant l'inundació dels lavabos.
Els plànols enviats per intel.ligència no eren del tot exactes. De Maisels i Dibbels... ni rastre. Per tant, els Commandos es van concentrar a la carpa SPÄTEN per buidar les gerres explosives a la senyal en clau "Ziga-Zaga" i "Am Brossio".

La segona part de la missió, a la zona rural de Füssen també va ser un èxit. Es van passar 2 dies camuflats al castell de Neuschwanstein. Gràcies a la boira i a l'inestimable ajut dels contactes de la resistència Otto i Ludwing, no van ser descoberts.
Hores després, la guerra oficialment s'acabaria i els herois serien condecorats amb la màxima distinció al mèrit: un imant del castell de Neuschwanstein... "

Mission Completed!!!
Commandos a la carpa SPATEN en plena missió


Castell de Neuschwainstein


Els herois de la Oktoberfest. 26/9/1945

dissabte, 19 de setembre del 2009

COMMANDOS 2: Operació MUNICH (pt.2)

Després d'uns quants dies sense novetat en el front, els serveis d'intel.ligència, conjuntament amb la Resistance van descobrir qui s'amagava darrera de les espíes alemanes. Quedava així desenmascarada la última esperança nazi. Els Commandos van ser alertats del perill que tenien aquelles fèmines...
TOP SECRET. EYES ONLY.
Atenció a tots els Commandos, els passem els retrats de les espies i una petita descripció. Ès de vital importància que memoritzin el més mínim detall.
La Secció OKTOBERBOYS:
D'esquerra a dreta:
1.-GUSSY-CAT. És una experta en codis xifrats. Capaç de beure litres de cervesa sense que, aparentment, li afecti.
2.-LAN-BIER. Experta en control mental, després d'haver estat un temps ingressada en uns psiquiàtric de l'Alemània de l'est. Molt perillosa si comença a tossir.
3.- AL-POLLER. També se la coneix com la "hormigonera" bàvara. Capaç de matar a sang freda per una Franciskaner.
4.- SKROTTENTAG. És la tresorera del grup. Disposa de tots els preus de les cerveses de la província. Difícil d'estafar en estat sobri. Punt feble: coca amb ceba.
La Secció OKTOBERGIRLS:
D'esquerra a dreta:
1.- NEUS-CHWANSTEIN: Experta en camuflatge. Utilitza els seus coneixements mediambientals per preparar emboscades a la Selva Negra.
2.- KRIS-TAL BIER: Capaç de muntar un campament militar amb toldos de lona de floretes. El seu punt feble són els cargols a la llauna.
3.-METZ-ELDER : Possiblement l'espia més perillosa de totes. Amaga els plànols del recinte de l'Oktoberfest a l'escot. Pràcticament impossible robar-li i no morir en l'intent.
Cada una d'aquestes espíes, per si sola, podria aniquilar a tot el commando. Molta precaució. La millor solució es convidar-les a cervesa fins a l'extenuació.
MOLTA SORT EN L'INTENT. ELS SERVEIS SECRETS.
CREMAR DESPRÉS DE LLEGIR

dimarts, 8 de setembre del 2009

COMMANDOS 2: Operació MÚNICH


...Un any després d'haver completat amb èxit la missió a Berlín, els COMMANDOS van ser reclutats de nou. La II Guerra Mundial havia acabat... o això pensaven...

"(...) la II guerra mundial oficialment havia acabat. Berlín havia caigut. Poc pensaven els Commandos que tornarien a ser cridats a files. Però el General en cap Ryanair els va convèncer amb una oferta que no podrien rebutjar.
La missió era complicada, gairebé suïcida, i requeria de la màxima coordinació.

El Dia "D" havia arribat. 23 de Setembre de 1945. Hora "H". 14'00. Les unitats aerotransportades havien de sobrevolar Memmingem on els Commandos farien el primer desplegament tàctic.
Després d'aterrar i reunir-se al punt marcat, l'objectiu era arribar a MÚNICH on l'exèrcit nazi havia col.locat grans quantitats d'explosius preparats per esclatar. Era el llegat de Hitler... morir matant.
Els mapes indicàven que la zona indicada amb la paraula clau "Oktoberfest" estava minada. Més de 30 hangars contenien tancs plens fins dalt d'explosius liquids de color daurat. Eren molt perillosos. El procediment seria buidar aquests tancs amb unes gerres fetes a prova de bomba. Si fos necessari, els Commandos s'haurien de beure els explosius per salvar milions de vides.
Els hangars anomenats Paulaner i Dibbels serien els més complicats de buidar. A la zona Maisels... alguna cosa "túrbia" s'amagava. Espíes alemanes els intentarien distreure i evitar que es completés la missió. La seva tàctica, oferir-los gerres plenes de civada... entre els pits (.)(.) que els deixarien atordits.
Els serveis d'intel.ligència estaven treballant per desenmascarar les espíes. Tan bon punt es coneguessin les seves identitats, les fotos serien enviades als Commandos.

La missió era extremadament complicada. Només tenien 2 dies per buidar els tancs. Després, haurien de fugir de la capital bàvara i amagar-se al castell de Neuschwanstein. Més endavant, rebrien més instruccions (...) "

dijous, 3 de setembre del 2009

El Oso Yonky

No sé on està el BUBU, però dilluns passat ens vam trobar l'Oso Yonki. Estava tocant-se els ous i prenent el Sol, després d'haver-se fumat un porrillo. Així està de moreno el paio... Mireu quina pachorra!!