dijous, 29 d’octubre del 2009

Art?


La Meri diu que és Art... jo dic que és ...poca feina!!! ( o era al revés??? ) però bueno, com diria Palomino: eh bonito de verlo!

dimarts, 27 d’octubre del 2009

Exposició

El temps d'exposició és la clau jugar amb la càmara, i jugant jugant, poden sortir fotos curioses i màgiques...




P.D. ho sento si algú s'ha pensat que anunciava una exposició d'art, o algo per l'estil... gràcies per la visita ;)

dilluns, 26 d’octubre del 2009

El gran capità


Tamudo, has de ser fort. Ja fà un temps que Valverde va marxar del "club". Els dirigents li van obrir la porta i ell no va dubtar a canviar d'equip. He sentit que està a Vil.la-real. I tu aquí solet, ara ja fà temps que no jugues. T'has enfadat amb els directius, quan t'intenten donar la mà et gires i et fas el despistat. Què hem de fer? fitxar un altre entrenador perquè et faci jugar o vendre't a algun altre equip que et faci feliç, i que et pagui un salari digne a la teva categoria. Els rumors apunten a que Del Nido t'ha promés alpiste de primera i barretes amb mel.
Esperarem al mercat d'hivern, per veure si canvies la teva actitud, tot desitjant que tornis a ser aquell davanter amb vista d'àliga, inteligència de mussol i velocitat de falcó pelegrí....
Al loro! que no estamos tan mal!

dissabte, 24 d’octubre del 2009

Cel rogent...

Els dies de pluja són espectaculars i com diu la dita, l''altre dia que va ploure i va fer vent... hi havia un cel "espatarrant" que no es podia desaprofitar, i aquest és el resultat de 2 dies de paparazzi...





dimecres, 21 d’octubre del 2009

Cuarto Milenio (Pt. 2)

Aquestes grabacions, fetes per un col.laborador de la web, conegut com a Tristanbraker em van arribar fa pocs dies a la redacció. Després d'un anàlisi i filtrat del so, es va poder descobrir el que hi havia amagat darrera d'aquelles velles cintes de cassette. Demanem perdó perquè el so no és del tot perfecte, però posa la gallina de piel....

...La investigació segueix oberta

dimarts, 20 d’octubre del 2009

Fringe Vs FlashForward


Ding! comença el combat!!! en un costat del Ring tenim a Olivia Dunham (Fringe) i a l'altre Olivia Benford (FF). La pallissa és brutal, la Sr. Benford ha hagut de tirar la tovallola amb la cara feta un cromo. L'Agent Dunham no n'ha tingut ni per començar... li ha fet un "PERFECT".
Ding! II Round! a un costat del Ring tenim a Peter Bishop, i a l'altre al Sr. Benford. Pareu! pareu el combat! això és una masacre! Mark Benford no li arriba ni a la sola de les sabates. No es pot anar pel món amb aquest careto de Shakespeare enamorat i armilla antibales. K.O. tècnic.
Ding! III Round! Walter Bishop a un costat del ring... a l'altre Demetri "muy fumao" Noh. El Sr. colgao no ha durat ni 10 segons en peus. Els danys neuronals després de la pallissa faràn que possiblement el 29 d'agost de 2010 estigui mort, fumat o "colgao". Pallissa tremenda.

I podria seguir.... Agent Charles Francis Vs. Aaron "barba postissa" Stark, fins i tot la secretaria/ajudant Astrid els hi fot mil patades a tots als protagonistes de FFwd.

A cada capítol de FlashForward, són més evidents aquestes diferències, on els protagistes són més sosos que un partit Nàstic-Albacete, i ja he vist repetits com a 15 vegades les mateixes imatges... no sigui cas que se m'hagi oblidat el que van veure!

Ambientació, guió, presentació, efectes sonoros, direcció... i podriem continuar.

Fringe és un chicle Boomer, i FF és un chicle Hacendado... i ja se sap el que passa amb els chicles Hacendado (el gust dura 2 minuts 17 segons, i després acaba cansant).

P.D. Sort n'ha tingut Flashforward que no s'ha enfrontat a Lost, perquè hauria acabat a la Uci.

dijous, 15 d’octubre del 2009

Cuarto Milenio


Ahir vaig trobar en un arxiu històric la fotografia antiga del castell de Neuschwanstein. La fotografia data d'Octubre de 1918... i analitzant bé la fotografia, hi havia alguna cosa que no quadrava. A la torre de l'esquerra, una presència extranya em va fer ampliar la imatge. Vaig notar un aire fred que em recorria per darrera del clatell, i els pèls se'm van eriçar... (i els del cap i els braços, també).

Em vaig posar a treballar per intentar treure'n el desentrellat. Amb un potent software, que em va rular el meu amic Iker Jimenez, vaig anar processant la imatge. Cada vegada ho veia més clar... A LA TORRE DE L'ESQUERRA HI HAVIA ALGÚ!!!

Com podia ser, si el castell estava abandonat i deshabitat desde la mort de Ludwig II de Baviera? Era algú conegut?... fins que després d'hores de desencriptació, l'ordinador em va donar un reconeixement del 100% .
El seu nom... Otto I de Baviera !!

Vaig investigar una mica sobre l'Otto, i aquella història no tenia sentit. Otto havia estat declarat malalt mental i confinat en un altre castell feia molts anys... i havia mort l'octubre de 1916!
Vaig entrevistar als més ancians del poblat de Füssen, i em van confirmar que hi ha la llegenda que diu que el fantasma d'Otto I pot ser vist a la torre esquerra del castell de Neuschwanstein les nits de lluna plena, udolant com un llop, rient... i plorant la mort del seu germà Ludwig...
Ahir a la nit, no vaig poder dormir... i m'he despertat rient com un boig...
quina por!

dimarts, 13 d’octubre del 2009

Windows 7


Cansat d'errors, incompatibilitats i algun que altre "pantallazo blau de la muerte"... m'he decidit.

Provarem el nou Windows 7... fins que ens tornem a cansar... i haguem de tornar al "vell" windows xp. De moment no pinta malament... i lo dels pantallazos no ha tornat a passar. Si no em convenç, demanarem que em tornin els diners, evidentment.
De moment, ja he llegit que dona algun problema amb els mp3 i amb algun video amb el windows media player.... esperem que no doni massa pel sac, o haurem d'enviar-li algun mail al Sr. Bill Gates...
P.D. el fondo de pantalla, no venia de sèrie amb el windows ;)

dimecres, 7 d’octubre del 2009

Panorama Maker

Pensava que no sortiria cap panoràmica del superviatge Memmingen-München-Füssen ... però al final aquí teniu el resultat... (alguna millor que altra...)











I aquí la foto de la discòrdia.... la foto que hagués pogut costar un disgust... ;)


divendres, 2 d’octubre del 2009

MEMÒRIES D'ÀFRICA (XI): Cicle of Life

Per celebrar les 5000 visites del blog... us penjo el videoclip del Rei Lleó

Volem tornaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!

P.D. : Sgae i Disney, no em denuncieu per la cançó, que és comprada!