dissabte, 30 de gener del 2010

PREVIOUSLY ON LOOOOOOOOOST!


Quin negit! 2 dies per la gran SEASON FINALE! Dimarts a la nit a Usa, o sigui, a les 4 o 5 de la nit a Catalunya ració doble de Lost!!! fijo que m'aixeco a sintonitzar la ABC americana.... merda! amb el TDT no la pillo... bueno, per internet!!! mmmmm però he de dormir! ja la veuré dimecres al matí.... merda! treballo!!!... bueno, dimecres a la nit... PREVIOUSLY ON LOOOOOOOOOOST!!!

Per fí torna la MILLOR serie dels ultims temps, i quan dic temps... dic fà mooolt de temps! És la més gran i la que em posa més catxondo (that's what she said!) ;)
P.D. Al que no li agradi.... calavera, pinta i la ratlla al mig!!!!

dijous, 28 de gener del 2010

Grafiti


Hi ha grafitis i grafitis... i aquest que ja fà un mes que vaig veure em va agradar força. Per tant, li farem una mica de propaganda al senyor/a http://www.zentaone.com/ .


5 dies per perdidos!!!!!!! com es nota que no tenim cap tema de què parlar :D

dimarts, 19 de gener del 2010

The Sgaes


Aquest matí al Matins.si, han tornat a parlar (per enèsima vegada) de L'SGAE. La queixa era d'una dona que tenia una perruqueria i li van venir "uns senyors entrajats" i li van dir que si no pagava el cànon per tenir música al seu negoci, la denunciarien. Preu: 67 euros trimestrals per tenir una ràdio i posar música o Catalunya informació, què més dóna!.
Però no paguem ja cànon al comprar l'aparell de música? no paguem cànon quan comprem un CD, un Pendrive o un Disc Dur? (com si tingués 800 GB amb música de Ramoncín!), no paguen els de les ràdios per posar la música? ara també l'han de pagar els que l'escolten???
Dades: a Espanya es calcula que l'Sgae ha recaudat al 2009 més de 450 milions d'euros. On va la pasta?
Aquestos senyors es colen en bodes i festes majors per fer pagar per la música que es posa, cobren el 10% de la recaudació de concerts benèfics quan els artistes ho fan gratis, i fins i tot van cobrar 518 euros a un grup teatral de discapacitats per fer servir un títol amb copyright.
A més llegeixo que l'Sgae ha comprat els teatres Lope de Vega i Coliseum de Madrid, amb lo que ja és l'amo de 20 teatres i més de 40 pisos. Per això serveixen els diners del concert benèfic?
Paro, perquè tinc els pabrots que m'exploten ja! ... però això només té un nom:
MAFIA

dijous, 14 de gener del 2010

La solució als meus problemes


Tenim un nou membre a la familia, per acabar d'una per totes amb aquest despipote de mandos. El de la play no el podrà substituir, i el telèfon tampoc... però els altres 500 mandos, espero posar-los tots en un calaixet i no tocar-los més. Ja semblo l'Adam Sandler a... CLICK!!!

dilluns, 11 de gener del 2010

Una de MEROST

CAMAREROOOO!!! QUEE? UNA DE MERO! una de mero, 2 de FEBRERO. Ja s'acosta la data de l'estrena de la 6a i última temporada de LOST. Després d'una llarga travessia pel desert ja veiem l'oasi. Pensavem que no arribaria mai, i ja només falten 3 setmanes...

i per anar fent boca... avui torna Fringe i el dia 17, Jack Bauer comes back! o és que algú s'havia pensat que es moriria?? Lo puto amo never dies.

Per anar fent boca, us deixo una promo/obra mestra de cuatro.

dimecres, 6 de gener del 2010

Reis


Com cada any, la "cabalgata" (o tractorada) de Puigdelfí va ser un èxit de públic i crítica. Els actors participants van fer papers dignes d'òscar , i en cara que el guió estava una mica sobat, era resultón. No crec que aquest any s'emporti el premi al millor vestuari i efectes sonors, però no es pot demanar tot! Això si, l'han fet en 3D per recaudar més pasta.
... i després de la gran cabalgata... els regals!!! a mi el Rei Blanc m'ha portat un "aparatet" reproductor multimedia per veure les pelis i les series a pinyó... i una jaqueta. Llàstima que amb lo màgics que són els reis, no sàpiguen quina és la meva talla ;)

I a vosaltres, que us han portat?? la Ps3? la Wii? la fuga de Colditz? un pack de 2 calçotets??? ....

dilluns, 4 de gener del 2010

Homenatge a l'Arnold


En aquestos dies nadalencs que ja agonitzen i els Reis arriben a casa, voldria fer un homenatge a un dels meus ídols d'infància: l'Arnold Swarzeneger, o com s'escrigui. El paio les va passar "putes" per comprar-li el ninot Turboman al seu fill... i aquestos dies m'he sentit com ell. Després de passar per diverses tendes, aguantar espentes de la gent i fer cues i més cues, al final ja tinc tots els regals. Per què s'esgoten sempre les coses que has de comprar? passa cada any? per lo vist sí... i per lo vist cada any serà pitjor!!!
Ja em veig l'any que ve, barallant-me amb algun korky per agafar un tren del Pocoyó, o hostiant-me amb alguna mare per agafar una Barbie.
Beatificació per l'Arnie, ja!!!