dilluns, 22 de febrer del 2010

Ciutadans de Catalunya... JA LA TENIM AQUÍ!


Abans del previst, i amb nocturnitat i alevosia. A les 22 h. de la nit va trucar la veïna amb un paquet a la mà. Era un paquet bomba?..."... els del Seur m'han deixat aquesta capsa per tu, que no hi eres a casa...." i jo , gràcies gràcies!. (putus korkis del Seur, mira que deixar un paquet amb el meu nom al veí!!!).
Obrim el paguet i patapam! play3 al canto! benvingut a la nova generació "videojueguil". La Meri ha tingut el detall de regalar-me (amb una setmana d'anticipació) el millor regal que se li pot fer a un home. La substituta. Això és Amor, i no el travelo del Gran Hermano de l'any passat!!!!
De moment, i mentre no disposem de jocs, preparem les llangonisses i les xistorres .... i a la playnxa! ;)

dimarts, 16 de febrer del 2010

(sobre)VIUEN

Les temperatures baixes, no ens van poder parar. 40 sota zero segons la guàrdia urbana, 10'5 sota zero segons algun termòmetre... ja no vé d'aquí. Per sort, els "víveres" que portavem (donuts, pastelitos martínez, i pasta per un tubo) van impedir que el caníbalisme s'implantés a la Vall de Vielha.
Guerres de neu, partides d'Unno, de Risk, chupitos de Cassis, un règim de diabètic (jalar cada 4 hores, no sigui cas que ens baixi la glucosa!!!!), i moltes rialles. Això sí, 3 dies després, encara estic tullit per tot arreu... està clar que el patinatge artístic no és lo meu!!! ;)

dijous, 11 de febrer del 2010

Viven 2


Si a la peli Viven uns arreplegats s'estrellen en plenes muntanyes dels Andes i s'han de d'acabar fent canibalisme per sobreviure... a Viven 2 uns estrellats (i arreplegats) van a parar a Vielha la setmana que fà més fred de tot l'any i amb gairebé tota probabilitat, també s'hauràn de menjar els uns als altres.

***********ATENCIÓ: SPOILER********************************


mentre durin les energies i l'alcohol, els supervivents lluitaràn per subsistir jugant al UNO, Party, Trivial i Risk (i... fuga de Coldiz???). El desafortunat perdedor, passarà per la pedra i serà devorat amb un acompanyament de "revoltijo" de patates hacendado.

Si voleu saber com acaba.... no dubteu a descarregar-vos-la.... perquè surt directament en video beta!

dimarts, 9 de febrer del 2010

Carregant bateries...

Entre teoria i teoria lostiana, el meu cotxe (gairebé de la mateixa època que les furgonetes de Dharma) es va quedar sense bateria després d'una setmana d'abandonament i fred. M'hauré de canviar el cotxe? plan renove? portar-lo al taller i tirar de tarjeta....? S'havia de probar, i els del seguro em van enviar un bon home a que m'engegués el cotxe. El miracle es va produir, i el cotxe es va engegar. Sobretodo, que no se cale! que se cargue la bateria!!!... i vaig carregar-les.
L'endemà s'havia de probar d'engegar-lo i li va costar una mica. Sol.lució: carretera i manta. I així va se com vaig acabar al pantà de Siurana, entre algun turista jubilat i uns punkis que devien acampar per allí. I què millor quan es va a carregar la bateria, que portar la càmara de fotos...

La propera vegada, faré parada a Gratallops, o a la Vilella per agafar el típic vi negre (com fèiem quan era petit). Bueno! aquí teniu unes quantes fotos del lloc que em va carregar les piles i la bateria del cotxe! ;)


dimecres, 3 de febrer del 2010

PER FÍ!


Ciutadans de Catalunya!... Lost.... ja és aquí!!!!

Estic més content que un nen amb ps3 nova :D . Ja enyorava les sessions Lostianes setmanals, amb les que rallar-me una mica fent teories. Avui hem retrobat la tradició de Lost + capuccino, encara que per les properes setmanes, que toca currar.... serà Lost nocturn.

A lo que anàvem....! Molt bon capítol, com sempre jugant al despiste... que si flashforwards, que si realitats alternatives... però que no decebrà a cap seguidor. Això és el principi del final i ja no es pot anar fent tiki taka.... s'ha d'anar de cara a barraca i pam! It worked!!!

Com sempre, queden preguntes per resoldre i en tindrem per uns mesos... però bueno.... de moment em quedo amb el careto del Locke 2.0 ... impagable!