dimarts, 27 de juliol del 2010

Jet lag

Bueno, doncs ja som a casa... Primera rentadora, primera partideta a la play, de compres x tornar a omplir la nevera... I dormir al meu llitet!
Dormir??? Cony (amb perdó), si són les 3 de la nit i jo amb els ulls com a plats! I això que el redbull no l'he provat!
Som victimes del jet lag... Esperem recuperar el ritme "normal"... que vindria a ser dormir-me tot mirant Punto Pelota... (massoquisme?)

Bona nit!

diumenge, 25 de juliol del 2010

Tornem cap a caseta!


Una setmana passa volant... I aquesta ultima ens ha passat com un concorde. Toronto es despedeix de nosaltres amb pluja... Però bueno, sarna con gusto no pica!
Ahir vam pujar a la ex-torre més alta del món... (ja ha perdut aquest títol) la CN tower... des d'on es veia Toronto'n'tero. I per la nit, una visita illenca per veure l' skyline ... Espectacular!
Resumint... demà tornem a caseta... Que ja tenim ganes de fotre'ns un bon pà amb tomàquet!!!

divendres, 23 de juliol del 2010

Niàgara

Marxant una foto de les cararates del Niàgara... Ja ens en queda 1 menys!
El viatge està resultant estupendu... Si poguessim quedar-nos una setmaneta més, no ho dubtaria ni 1 segon!
Pero bueno, la butxaca potser no suportaria tanta propina. Au, marxem a les catarates, que ens espera el "Maid of the mist"... a10!

dimarts, 20 de juliol del 2010

Je me souviens

Aquest es el lema del Quebec... Jo me'n recordo.
La capital del quebec ens ha fascinat... Ciutat amurallada, casetes de fusta i pedra del segle XVIII, edificis d'estil afrancesat "a lo Louvre"... I una balconada al riu St.Llorenç que "me souviens" al balcó del mediterrani.
Bueno, us deixo amb una fotilla de les catarates Montmorency... Que és la única foto que he fet (sense comptar amb les 300 fotos de la càmara "bona", clar!!).
Vinga! A reveure, que va dir Volteure! ;)

dilluns, 19 de juliol del 2010

Bonjour!

Bonjour Catalunya, son les 7 del matí... Al Quebec!
Toca anar a esmorzar al hotel universel de Quebec ciutat... Ciutat entranyable i afrancesada que ahir va tenir l'actuació de Rammstein en un concert del festival d'estiu d'avant de 150 mil persones!!!
Bueno, anem tirant a veure les catarates Montmorency... A veure si penso en fer alguna foto amb el mobil que no sigui de l'entrada de l'hotel ;)

divendres, 16 de juliol del 2010

La hores prèvies


La prèvia a tot viatge... és particulament cabrona. Depèn de com t'enganxi pot ser estressant, o pot ser presa amb el modo pachorra "on". En aquest cas, i de moment, és la segona. Quants calçotets he de pendre? depèn de si son reversibles o no!!! ... quants mitjons? pillo jaquetes o m'ofegaré de calor? paraigues? Tinc prou memòries per la càmara? tripode, carregadors, bambes... són coses que no s'haurien de deixar per ultima hora, no?.... doncs jo aquí escribint i matant als ultims villanos de l'Uncharted.
Que Déu ens agafi confessats!
À bientôt!!!!!!!!!!

dijous, 8 de juliol del 2010

CAMARERO! UNA DE ZOMBIES!!!

Queda bastant de temps... però només de veure algunes fotos de la nova serie que es prepara per l'Octubre "The walking dead"... m'estàn entrant ganes irracionals de veure-la. Serà la típica peli de zombies convertida en serie? mmmmmm de moment poca cosa se sap... només que ja estan rodant l'episodi pilot, i que hi haurà sang a punta pala!.

Fans dels zombies i de tot lo que vindria a ser infectats, morts vivents i cossos podrits... aqui en passarà una de mooooolt grossa!!!

dilluns, 5 de juliol del 2010

CAGADA "L'HEMUS"

Si Newton va entendre la llei de la gravetat amb una poma... jo la vaig entendre l'altre dia passejant pel moll de costa. Un trunyo llençat per algun colom amb molta punteria va demostrar que tot cagarro tendeix a baixar amb una acceleració constant i si estàs a tiro.... patapam!





Aquest és un homenatge a un Colom tarragoní amb molta punteria.