dimarts, 28 de desembre del 2010

ADÉU AMICS! MOLTES GRÀCIES!

TANQUEM LA PARADETA.
2 anys i mig després, 226 posts i més de 10.400 visites no han sigut suficients. La pressió del govern amb tot el tema de la Llei Sinde, Wikileaks i influències de més amunt... han provocat que la situació sigui insostenible.
Per tant, i unilateralment, SKROTMIX WORLD romandrà tancada indefinidament.
He rebut amenaces de l'Sgae, d'associacions "amics de Reus" i "K.O.R.K.Y.S. units" (tinc sospites de que són la mateixa associació), els grups del Facebook "señoras que leen skrotmix pensando que es una web pornos rusa"... i "señoras que te dicen en que vena tienes que pincharles" . El Jaume Creixell em demana pasta en concepte de drets d'autor. He rebut mails ofensius amb el títol "enlarge your penis". Recentment ha surtit a la llum un sospitós video a youtube anomenat "rodando espero" i se m'ha amenaçat de treure més videos on surto al llit!!!. He rebut una carta, instant-me a que torni a una presó de Nova Zeland, on sembla que estic fitxat i no vaig aparèixer en un recompte de presos. I una tal Loreen em reclama 10 euros en concepte d'un pot de crema hidratant, i amenaça amb enviar-me uns russos a deportar-me. No entiendo nadaaaaaa :D

Resumint! que espero d'aquí uns anys, quan passi el temporal, poder tornar a escriure xorrades impunement... i sobretot, gratis!!!!  :D
FINS AVIAT!

diumenge, 26 de desembre del 2010

dimecres, 22 de desembre del 2010

oeee, oeeee oeee oeeeeeeeeeeeeeeeeee

La Llei SINDE ha estat rebutjada al congrés dels diputats. Això vol dir, que de moment, no es chaparàn les pàgines d'internet que tant ens agraden. Segur que ho tornen a intentar, però resistirem!!!

Ja em veig votant a les properes eleccions al PARTIT PIRATA. Perquè és la única que defèn el que realment crec.... el saber, i la cultura, ha de ser de lliure accés. I sí, Sóc Pirata, ja desde petit, quan em van regalar el barco pirata dels clicks de playmobil.

Au!!! men vaig a mirar series yonkis, a baixar-me examens del rincondelvago, apunts dels foros de la uned, pelis de divxtotal,  pelis hd al todohdtv.com, buscar subtítols a subtitulos.es, escoltar musica per l'spotify... en definitiva... a fer el que em surti dels trons!
P.D. Quina ràbia que fot el rei del pollo frito!!!

dimecres, 15 de desembre del 2010

Pelakävnyes

Avui ens hem despertat amb la notícia de que tindrem un Ikea a Tarragona. Això sí.... encara passaràn uns quants anys . Més d'un i una , estaran contents amb la notícia... i es posarà fí al  maldecap d'arribar al Ikea de Bcn i sobretot.... SORTIR!
S'acabarà perdre's per trobar la sortida i anar per l'autopista amb un cotxe carregat fins "als topes" com si anessim a passar l'estret de Gibraltar... això sí... no ens lliurarem de muntar els mobles. :D

A mi ja m'està bé, quan peti la "mesita Lack" en pillarem un altre.... ara bé, el que m'ha posat content de bon matí és que la notícia de la radio deia: Els tarragonins estaran doblement contents, ja que es farà l'Ikea a Tarragona, desbancant a Girona, i sobretot a Reus. ;)

Benvinguts a la República independent dels Pelacanyes!!!! i al qui no li agradi...
CALAVERA, PINTA, I LA RATLLA AL MIG!

dilluns, 6 de desembre del 2010

Por arrastre

Per arrastre... com deia el sr. president. Així estem. Ja fa dies que l'hombro em fà la guitza. Serà de tantes hores fent el Hoffman que m'ha sortit una tendinitis? o tanta play?
... i el mal d'hombro, va deixar pas al mal d'esquena. Lumbago, per ser més exacte. Si si, ja ho sé, semblo el pupes. La única explicació lògica que hi veig és que la vida de casat, m'està destrossant! (ja ho diu el refrany... home casat, home espatllat! ).

Per sort, la cosa millora! això sí... ja no m'atreveixo a tornar a jugar a tenis!!!

 P.D. ara entenc pq els jugadors de futbol, quan en tenen 30 i pico... ja els retiren!!!