dissabte, 28 de maig del 2011

TODAY IS THE GREAT DAY















Ja ho tenim tot a punt! avui pot ser un gran dia. Som a poques hores de la glòria i això no es pot escapar. Samarreta d'Iniesta tope falsa: planxada.
Ampolla de cava XL: a la nevera.
Pis:  net com una patena
Nevera: Plena
Tele: de 300 polzades, sintonitzada amb TV3.HD!!!
Que més pot faltar? que comenci el partit!

Pitoniso Pitu pronostica un 3-1. I ja sabeu que no acostumo a fallar ;)

dilluns, 23 de maig del 2011

2 LLIT




Modo victimista "on"
Estic tullit (two-llit). L'esquena em matarà. No sé si serà per culpa de la Unicef...no sé si serà per culpa de DeBlecker, Ovrebo, Stark... no sé si serà perquè ens fem grans...  PORQUÉ!? PORRRRQUÉ!? doncs la resposta està clara. Ni la derrota del Nàstic, ni la pujada del PP, ni el volcà d'Islandia... res de res. Sóc un urbanita que quan agafa l'aixada o el rasclet... tinc tots els números per estar 2 dies baldat...o sigui 2-llit.

P.D. els metges em recomanen repòs al sofà... quina casualitat que avui mateix m'hagi arribat el L.A.Noire. En fí, haurem de fer cas als metges ;)

divendres, 20 de maig del 2011

TELE NOVA

Bueno, com que estem d'enhorabona perque l'empresa ens pagarà objectius i les pagues de beneficis ens sortiràn per les orelles, m'he comprat una tele nova. Si! ja ho sé, sóc un malalt i no necessito comprar-me una tele cada any, però sóc un "tecnohome" :) .
Total, que estava d'oferta i a bon preu. L'únic problema és que era massa gran per posar-la al menjador. O sigui que he decidit posar-la al balcó, i l'estrenarem dissabte amb el Nàstic-Valladolid per marcatv.
















P.D. llàstima que em toca currar! espero disfrutar-la a tuttiplén el dia de la final de Champions! :)

diumenge, 15 de maig del 2011

El final del túnel













Gran jornada dominical.... senyores i senyors.... LA PLAYSTATION torna a funcionar a plè rendiment! La notícia saltava avui al matí i la boca ja se'm feia aigua. Però encara no funcionava. Com l'Artur Mas... amb il.lusió, he anat a veure el Nàstic... un autèntic partidàs. Feia moooolt de temps que no es vibrava tant al Nou Estadi (avui rebatejat com a Nou Estadi Benito Villamarín). Les hem passat putes, però al final ha arribat l'extasi. Feia molt de temps que no em marejava en cantar un gol... potser des de l'Iniestazo d'Stanford Bridge.
Total... que ja veiem el final del túnel. La play ja xuta, i el Nàstic té la salvació a puntet de caramel!



diumenge, 8 de maig del 2011

el Club dels Tarraconins















Jo em pensava que el club dels tarraconins era el Nàstic... però veient aquest matí pel balcó... ja veig que el Nàstic és el segon. Vaia "tingladu" que han muntat aquí sota de casa, estic per baixar a fer boles de plastilina, pillar sugus o a pujar a la colchoneta. Sembla que hi haurà llençament de globus, o sigui que si hi ha algún capellà que surt volant amb 50 globus d'heli a la mà, SkrotmixTV ho gravarà.
Ja només falta que facin el partit del Barça per la pantalla gegant!!!! ... tot arribarà!!!
P.D. Oh que macu que ha quedat això! haurem de tornar a votar al senyor Ballesteros. :)

dijous, 5 de maig del 2011

Skrotmix Games presenta...

Ja fà 2 setmanes que estem castigats sense poder jugar online a la play!!! per favor senyors de la Sony, tingueu pietat de nosaltres! apreteu el botonet verd que posa "on" i deixeu-nos matar xinos com cal.
Mentrestant, seguirem esperant. Per si no enxufen el botonet, ja m'he reservat el que serà el segon joc de l'any... fins que no arribi l'Uncharted 3, clar. Esperem que aquesta obra mestra, ens faci oblidar les ganes d'humiliar a mig món :)
Senyores i senyors.... Skrotmix Games presenta...

dilluns, 2 de maig del 2011

Adéu, crack !!!



Cap de setmana de marató de The Office... mai n'hi ha prou. La droga dura 20 minuts i el cos demana dossis i més dossis. Aquest cop ha estat diferent.... molts bons moments, i alguna llàgrimeta (de riure.... i de plorar). Això sí... el que s'ha acabat és el The Office amb el millor "boss" del món. Michael Scott deixa la sèrie i Dunder Mifflin. La sèrie no s'acaba, això sí, està clar que no serà el mateix. De totes maneres s'haurà de seguir, perque la vida dóna moltes voltes...
... si us avorriu i no sabeu quina comèdia mirar... aquí en teniu una de les més grans (that's what she said!)