dijous, 27 d’octubre del 2011

Northern Lights in Porjus


Porjus, Suècia.
Cercle Polar Àrtic
22/10/2011
Time Lapse : Hora inicial 00'34 h. Temp. -2º
                      Hora final      2'00 h. Temp. -4º
Música: Carly Comando - Everyday



diumenge, 23 d’octubre del 2011

... pensa en verd

les previsions del temps eren dolentes... però de cop van canviar. Despejat fins les 4 era molt despejat, tot i que estàvem avisats: L'aurora boreal no seria molt potent. Ens era igual (a alguns). I la llum es va fer. És un cotxe que vè? és una farola que s'ha encès al poble del davant? són núvols que es belluguen de manera capritxosa?
Santa paciència, i les llums van in crescendo. Sembla que comenci una pel.licula de la Universal... semblen les lletres de Matrix... sembla que estan pintant el cel, i sembla que la temperatura baixa fins a -5º. Sembla que la càmara es congela i sembla que encara salvarem alguna foto.
3 hores després, ens n'aniriem a somniar truites (verdes).


...prometo time-lapse

divendres, 21 d’octubre del 2011

la nit serà llarga...

doncs al final sí que tenim Aurora boreal!!! per fí tant esperar... la senyora llogatera ens ha dit que fins les 4 tindrem seregata o sigui que... café per a tothom!!!

Avui...toca


anem calentant motors... esperem que els nostres ulls captin el que veuen les nostres càmeres!!! seguirem informant des de Porjus :D

dimarts, 18 d’octubre del 2011

Christmas is coming

Ja fà temps que ho anem avisem... winter is coming! el invierno se aceeeeerca....  però sembla que el fred no arriba a Tarragona, no? Com que estavem cansats de tanta calor, hem sigut nosaltres els que l'hem anat a buscar. 4 graus està bé per anar ambientant el cos... i en volem m´´es!
El que no pensàvem, era que en plè mes d'Octubre ens envaís l'esperit nadalenc... I això que en sé d'una que només sentir una nadala ja es fot de mala llet!!!
Resumint: Rovaniemi és el Nadal el que el Camp del Nàstic és futbol de "qualité".



Santa Claus existeix!!! (i cobra per les fotos :) )



diumenge, 16 d’octubre del 2011

Propera destinació: Lapònia

Jo no hi aniria mai, a aquests llocs, ni cobrant! què se us hi ha perdut, alli?...Però què feu! on aneu? a Suècia a l'Octubre??? ...però que esteu bojos, que no veieu que amb el fred que fà s'està millor a casa?....

Cal que respongui? :D

Doncs sí, fotem el camp. Si fà fred ens taparem. Si fà calor ens despullarem. Si plou treurem el paraigües. Això sí... l'objectiu és clar... caçar l'Aurora Boreal!!!! (creuem els dits)












Trípode.... càmara.... ACCIÓ!!!

dimecres, 12 d’octubre del 2011

Compàs d'espera

El pis ja està pintat. 3 dies de no res... I llestos. No hi ha millor manera de començar les vacances. Vacances? hosti que bé que s'està. I per evitar que ens avorrim, l'ordinador ha petat (per variar).
Però cap problema. Res ens espatllarà la festa a falta de 5 dies per posar rumb cap al MUR DE GEL. A passar fred toca!


dijous, 6 d’octubre del 2011