dijous, 29 de març del 2012

VAGA

Aquest blog romandrà tancat durant el dia 29 de Març en motiu de la vaga general.
Podeu estar en contra de les vagues, podeu estar en contra de protestar.... us podeu relaxar i no resistir-vos, i així no us farà tant de mal... però el que no podeu estar és a favor d'aquesta reforma laboral.
Feu el que feu, faran el que voldran. Així és la democràcia... signar un paper en blanc que dóna permís als de torn a fer el que creuen millor (per nosaltres¿?¿?).
Com que els governants ja han dit que no pensen tocar ni una coma, feu el que feu... proposo un segrest... i obligar a que el Senyor Rajoy faci l'amor amb un porc, i emetre-ho per TVE1 en directe. Què! no us convenç? ... sempre ens quedarà manifestar-nos, que és gratis :)

divendres, 23 de març del 2012

dimecres, 21 de març del 2012

picasa


Acualitzem Picasa web... que ja tocava.. amb algunes fotilles de Lapònia. Si, ja sé que són d'Octubre de l'any passat, però és que el meu ordinador és lent! :)

https://picasaweb.google.com/102106383315611044363/Laponia2011#

dilluns, 19 de març del 2012

Pedra

Per favor! pip... ara... pip ... demano!... pip... si us plau!... pip...
que troni, que llampegui, que plogui... però si us plau, no em xafeu el cotxe! que encara està nou i amb aquesta crisis, crec que encara ha de durar 10 anys més!!!

dimarts, 6 de març del 2012

règim

Hi ha milers de règims, però cap definitiu. Bueno, el règim de Franco va aprimar moltes panxes. I sembla que l'Año Mariano, ens portarà pel mateix camí. Per això és moment de sincronitzar els nostres cinturons amb les nostres panxes... Com podem estalviar aprimant-nos?
Règim Marià:
-Sopes de sobre, o si m'apures, tetrabricks. Per 50 centims ompliràs la panxa.
- Pà del bonArea. Per 20 cèntims, pà per un tubo. I si se't posa més sec que el cony de... bueno, que sempre ens queda la torradora :)
- Si vols acompanyar el pà, per 1 euro i poc tens pernil saladet. Va, agafa ous! que una truiteta també t'anirà bé.
- Aigua de la font de la Oliva...si és que encara raja. 0 euros, i faràs exercici per anar a buscar-la.
- Galetes d'imitació "marbú" per esmorzar... 3 tubs per 0'95 euros... esmorzes tot el mes. I a palo seco! que les vaques grans dónen llet! no en beuen!
- l'arròs bullit sempre omple la panxa i a sobre restreny, amb el consequent estalvi de paper de water.
- Anar de compres? noooo que encara gastarem! ves a caminar per la platja. Cremaràs 500 caloríes sense gastar un duro! ... això sí, potser millor que no corris, no sigui cas de t'agafi la gana.
- Tinc molta gana, estem a dia 25 del mes i he perdut un 50% del meu pes, que faig? ves a Montblanc, i per 4 euros, rebenta! segurament se t'haurà fet l'estòmac petit, però gana no passaràs.
- Si estàs fart de la sopa de sobres, i depèn del temps que faci, sempre pots anar a buscar: bolets, caragols, farigola o espàrrecs. Sempre podràs fer un rissoto d'espàrrecs, truita de bolets, sopetes de farigola amb pà... tirat de preu!
- Vols dir que no fàn un euroahorro de MacDolans?
Resum mensual: 15 euros en sopes + 6 euros de pà + 10 euros de pernil i ous+ 0'95 e. de galetes +4 euros al bufet bonArea+ 1 euro d'hamburgueses = total 36'95 euros
37 euros i com a figurins!
Rajoy, Merkel, Sarkozy, Botín, goldman-sachs..., gràcies per pensar en nosaltres. Estarem com a toros, ens aprimarem, estalviarem. No és això el que volieu dir amb lo d'estrenyer el cinturó? :D

divendres, 2 de març del 2012

14.000 gràcies


Gràcies a tots, fidels visitants, fans, seguidors, amics, crítics, txafarots, companys, "rajons", frikis... esperen que la llei Sinde no ens deixi sense skrotmix world!!!
14.000 gràcies! :)