dimarts, 27 de novembre del 2012

El dia després



Per fí han passat les eleccions, per fí descansarem les neurones.
Que si ara votaré a aquests... però no m'agrada això... o sigui que em passo cap als altres que són més autèntics, però potser hauria de votar a aquestos pobrets que són minoria, però no vull llençar el vot o sigui que potser voto als primers....  DESCANS! quin descans de neurones.
Qui va guanar? el parlament ha quedat com els quesitos del trivial... i cadascú es fot la medalla a l'estil màgic Andreu... però el que de veritat va guanyar va ser el poble, que va votar en massa, el que li va sortir de les pilotes.
Aquí va l' 1x1:
     CIU, ha guanyat... i ha perdut. Governarà. La mateixa nit, van dir "no ho podrem fer sols"... per fí se'n n'adonen? bany d'humiltat. El paper de Moisés li va venir gran. Potser millor deixar-nos de capítols bíblics i ens posem a treballar, què si no, encara ens vindràn les 7 plagues... (i potser que vagin pensant en enviar a Duran i Lleida al Sinaí, i que s'hi quedi.
     ERC, ha duplicat. Ningú donava un duro per un professor d'història, amb físic de "cego de la ONCE", però que quan parla, tothom se l'escolta. I això ja és molt.
     PSC. Els autèntics guanyadors de la nit. O això va dir el Sabaté. Si segueixen així de victoriosos, hauràn de passar 40 anys al desert fins que algú se'ls escolti.
     PP. Pel que sembla, han arrassat. Han guanyat un escó, i han trencat amb CIU. Estàn més contents que el Jan Laporta a la sala Luz de gas. Quan se'ls hi passi la ressaca, veuràn que són els 4rts, que han perdut el poder d'influir al govern català, han linxat al president i segueixen tenint el mateix problema de ceguera de sempre. Com que "junts sumem", sabràn que la majoria del parlament és unionista i està en contra del referèndum.
     ICV. Aguanten. La gent que està farta de retallades i menja enciam, segueix escoltant a un paio que va en bicicleta.
     C'S. triplicats. Han pescat a "rio revuelto". No tenien lastres, ni han retallat, ni han tingut casos de corrupció, ningú els hi pot dir "i vosaltres també ho heu fet",  ni han tingut pels a la llengua.
     CUP. els outsiders. Els antisistema (capitalista). Almenys hi haurà algú al parlament, que parli del que passa al carrer, sense oblidar la independència.
 
 

i de moment, això és tot. Veurem com acaba tot això, si es que acaba. Jo de moment, tanco el tema polític i a parlar de frikades. Ah! i si voleu estar informats, sempre ens quedarà internet, twitter, o la prensa estrangera. I quan dic estrangera.... no feu cas dels mundos, abc's, razons, antena3, interfatxeria, etc, etc, etc.  ;)

dilluns, 19 de novembre del 2012

Comença la Dansa

Ja fà dies... per no dir mesos que arrossegava "Festín de Cuervos". El quart llibre de la saga de Cançó de Gel i Foc. S'ha de dir que l'havia deixat una mica de banda...total, entre la sèrie i el proper llibre, sembla que tindré un marge d' 1 o 2 anyets... però per fí l'he acabat.
Segurament el més fluix dels 4, que no dolent! Simplement que hi ha personatges i històries que m'interessen més que altres... i aquestes, se les han reservat per Dansa de Dracs.
El cos em diu que deixi un temps, i canvii de temàtica, però el cor em diu que he de seguir.
O sigui que seguirem!!!

diumenge, 11 de novembre del 2012

Coloms

M'agraden els animals... no tinc cap mena de problema amb ells... mentre no em toquin la pera. No em fà por "los pájaros" de Hitchcock... és més, fins i tot em pot arribar a agradar.
Segurament, el kit anticoloms que vaig posar al balcó, va tenir el seu efecte. Els coloms no venien a la barana del balcó... fins que el vent va fer acte de presència, i el vaig haver de treure.
Pel que sembla, aquell CD espantacoloms no va agradar a la parròquia aviària del barri, i s'han proposat atacar.
...i han atacat amb força. Diria que els cabrons s'han despatxat a gust! És la guerra!!!
 
 
 

















La pilota està a la meva teulada. Ui com enganxi al colomet que li agrada el meu cotxe!....

P.D. m'esteu dient que tinc un cotxe de merda? :D

dijous, 8 de novembre del 2012

Eleccions

Avui a la nit comença la campanya electoral. El millor? doncs que no m'ha tocat fer de taula electoral. I aquest bloc apolític i neutral (mode ironia -off), com tots ja sabeu, no farà cap comentari propagandístic, ni es parlarà de la independència, ni de balaces fiscals, ni corredors del mediterrani, ni de res que pugui ferir sensibilitats. Si més no, ho intentaré. Això sí, si se m'inflamen les pilotes fins al punt de reventar, com comprendreu, m'hauré de desfogar. Perdoneu-me

dijous, 1 de novembre del 2012

Taronja

Tinc els ous de color taronja.
Els senyors d'Orange s'estan cobrint de glòria. Ja fà més d'una setmana que estic sense telèfon. Truco al telèfon d'atenció al client... un 900, oh! que bé! com mana la llei.... i em diu que el número només serveix si truco desde fixes i mòbils Orange. Fixes? però subnormals, si no em funciona el fixe. Llavors truqui al 902 i gastis els diners escoltant una música lamentable, i anar passant de nivell a nivell, com si del tetris es tractés.
I després de trucar des de casa de ma mare, des de casa dels amics.... la resposta és: estamos trabajando en su incidencia.
Hosti nois! com treballeu, perquè una setmana i mitja, i deveu estar herniats! preneu-vos un descans, que tampoc corre pressa... a més, segur que cobreu per hores!
Resumint: vaia pandilla d'inútils!