dimarts, 25 de desembre del 2012

Nadal

 
Qué bonic el Nadal... tants dies de festa i xirinol.la...  a la tele fan un munt de coses, a la taula hi ha un munt de jalar... la gent adorna casa seva amb tot d'arbres, pessebres, boles xines (d'adorno)... bueno, doncs jo ja en tinc prou. Encara queden uns quants dies, però ja estic saturat de tant de dolç, de turrons, bombons, jalar sense gana, i brindar sense sed. Ja sé que semblo Mr. Scrouge... però per favor, demano temps mort! pausa! paradinha!. Em sembla que m'està pujant la febre, i tinc ganes de cagar. Tinc fred... i per la tele diuen que aquesta calor no és normal. Bueno! a tots els que tingueu nens petits, enhorabona, esteu exultants de felicitat i ara deveu estar jugant amb la meitat dels regals del tió o del Pare Noel....  però jo avui, ni ganes de jugar, ni ganes de sopar!
BON NADAL A TOTHOM!

dimecres, 12 de desembre del 2012

El substitut

La setmana passada vam dir adéu al mític R19. Va ser un comiat a l'altura, com es mereixia...
















... però com diria algú, "gallinas que entran por gallinas que salen". I com que la vida segueix, el substitut ja és aquí. El Tito Vilanova dels cotxes. L'encarregat de fer "oblidar" a la vella glòria. No sé si ho aconseguirà, però de moment, es pot dir que hi ha feeling, i que ens portarem molt bé durant mooooolt de temps...  al menys, això esperem!

dimarts, 4 de desembre del 2012

Adéu amic!

Has aguantat 16 anys... podries haver resistit 16 anys més.
Has hagut de passar fred, has passat calor, has fet 60.000 kilòmetres, has rebut cagades de colom, has perdut pintura, has rebut rallades, has rebut burles, has rebut ofertes de compra...
El tanque, el panzer, la tanqueta, el troncomòbil, el batmòbil, el tràiler, el tractor... tenies les esquenes molt amples... Ja podien dir missa!!! tu anaves xino-xano, sempre has anat amb les rodes ben posades.
... Però tot arriba al final, i ja ha arribat la teva hora! ... o sigui que només puc dir una cosa....

ADÉU.... I GRÀCIES!