dilluns, 29 d’abril del 2013

Txim pum


Després de bastant de temps, per fí he acabat la Dansa amb Dracs. No s'acaba així com així un llibre de 1150 pàgines. La veritat en tenia ganes. Ganes de descansar de la història. Ganes de llegir fórums i pàgines web sense el risc de què em destrossin la història. Llàstima que ara al veure la sèrie ja sàpiga el que passa i no em sorprengui...  no es pot tenir tot!
Si tingués un sistema d'esborrada selectiva de memòria ... però saps què! millor així, que només de pensar que tinc 5000 pàgines per davant em fotria una peresa tremenda!

Ha arribat un corb blanc... l'hivern ja ha arribat... ara només falta que es publiqui... "winds of Winter"...



dimarts, 23 d’abril del 2013

SANT JORDI

Sant Jordi gloríós, patró dels catalans... que ens donaràs per dinar? ... espineta amb calamans? :D bueno, deixem la poesia per Santa Tecla.
Sant Jordi, és el dia més lluminós de l'any. La festa que no és festa. El dia que els llibreters es freguen les mans, i els floristes fan l'agost. Seria el mateix si fos festa, com a Aragó? mmm doncs crec que no. Qui té festa l'aprofita, qui no té festa, s'escapa cap a la Rambla...  el que pot, clar. Però millor així!
Cadascú que faci el que vulgui, que per això som lliures, però jo si puc,... llibre en català.
Per què? doncs perque és la meva llengua, perque m'agrada, i perque si no ho fem nosaltres, qui ho farà?.

Visca Sant Jordi!


dissabte, 20 d’abril del 2013

Tgn Gun

Exhibició aèria a Tarragona, paga Repsol... un bon dia, lleugera brisa i sol, solet. Una ocasió ideal per fer pràctiques de tir. No, no sóc de l'associació del rifle.... vull dir tir amb la càmara. Petits problemas d'enfocament... que si no em dóna temps ... que si queda fosca, que si queda borrosa... resumint... queda molt per apendre... però encara n'hem salvat alguna :D

P.D. alguna explosió, hagués estat la hòstia :D









diumenge, 14 d’abril del 2013

planificant

Com mana la tradició, per aquestes dates ja toca mirar les vacances. Per sort, Rajoy encara no ens ho ha tret aquest dret.
Mapa mundi... agafem el dard... zas! es clava. I s'ha clavat.  Vam parlar-ne, vam mirar, vam mailejar, ... i possiblement fruit del ví del sopar, vaig acabar reservant uns vols a les tantes de la nit.
I llavors em vaig despertar. He somniat? el mail em confirma que no. I per sort o per desgràcia, crec que no hi ha volta enrera... ni ganes!
El mail és clar.. Costa Rica ens espera!

dimarts, 2 d’abril del 2013

El retorn


Quasi un any d'espera i ja la tornem a tenir aquí. Una sèrie que et fà aixecar al matí i abans d'anar a pixar i obrir l'ordinador buscant subtítols com un desesperat no em passava des de Perdidos.
Si algú té dubtes de si és millor la sèrie o els llibres... ho sento pels dropos, però he de dir els llibres...
...tot i així, sigui possiblement una de les millors. Potser no és caviar, però sí pernilet del bo.
Llàstima de pressupostos. Primer capítol i primera petita decepció. Una batalla entre la guardia de la nit i els caminants blancs. Sang i fetge! foc i vidriagón! ... però bueno, s'han gastat el pressupost en els bitllets a Islàndia, i s'haurà d'acceptar. Per sort, el que no fà pujar el pressupost són els diàlegs del Tyrion Lanister... i són tant brillants, paraula per paraula, com els del llibre.
Si voleu sang, paciència, perquè n'hi haurà! .... ja se sap que a l'abril, venen les plujes de Castamere!