dijous, 24 d’octubre del 2013

La Festa del pirata


Dilluns 21 a les 4 de la tarda.. 80 persones a la cua per agafar una entrada a 2'90 euros . 6 de la tarda... 100 persones a la cua... 8 de la tarda 150 persones a la cua... 10 de la nit, 200.
 Qué passa? que els pirates s'han tornat bojos. Sí, els que prefereixen baixar-se una peli screener abans que anar al cine, els hi deu haver agafat una venada i han decidit gastar-se el sou en anar a veure una peli que se la poden descarregar... no serà que l'entrada tenia un preu raonable?
He llegit algún empresari del cine, que diu que no cal baixar els preus de les entrades, que si busques, trobes el preu més baix... doncs haurem d'anar a veure les pelis a Cadis... però bueno, potser no sortiria massa a compte.
En fi, estaria bé que prenguessin nota els senyors del Govern que pugen l'IVA quan no saben d'on treure els calers per tapar els forats que han provocat ells, o els cines que creuen que 7'50 o 8 euros són un preu just, i prefereixen una sala buida...
...lamentablement, dilluns de la setmana que ve les sales de cine tornaran a estar amb 4 gats, i la culpa tornarà a ser dels pirates...
P.D. ...quins temps aquells on per 250pts anava a veure Roger Rabbit, o per 350 pts. i una cua considerable, anavem al cine a veure Batman, o Indiana Jones...

dilluns, 7 d’octubre del 2013

La nit estrellada

El viatge a Lapònia,2 anys després, havia de servir per aconseguir veure l'aurora boreal. Ja l'haviem vist... Però més fluixa del que esperàvem.
La primera nit núvol... La segona, una aurora boreal irrisòria. Diuen que la tercera va la vençuda, tot i que es posa a ploure a la tarda i la cosa pinta negra. Marxarem de la Lapònia sueca amb la Meri remugant per no haver vist les llums verdes?... sembla que si.
I a les 12 de la nit... Ui! Calla, que sembla que es destapa! ...ui calla, que aquella cosa blanca sembla una llum que belluga... Ui calla! Que per fí tindrem una nit com la que ens mereixem!
I el que comença sent un truc de càmara... Acaba convertint-se en una dansa de llum ...un moment màgic!
Bona nit!







dissabte, 5 d’octubre del 2013

Northern lights

Northern lights... Les llums del nord... Àlias Aurora boreal. Aquest misteriós i estrany fenòmen ens porta de cap. Fa dos anys vam "pujar" més enllà del cercle polar àrtic per veure i viure les llums. De 6 dies, vam enganxar-ne UN amb aurora boreal. Dos anys després, ho tornem a intentar. L'empresa es presenta difícil, 3 nits... I la primera nit no va poder ser... Els núvols van escampar, però les llums no van voler sortir. Només estrelles per parar un tren.
Avui, segon intent. I de moment tot va malament... Plovisca, tot i que la previsió és que a les 22h s'aclareixi. Tocarem fusta... Si no, demà haurem de fer algu ritual xamànic per atraure les llums del nord!!!

dimecres, 2 d’octubre del 2013

Breaking Bad

S'ha acabat una gran sèrie. Breaking Bad, una sèrie que el 80% de la població no-freak desconeix la seva existència. Una sèrie que no fa ni farà mai Antena3. Una sèrie que va començar petita, amb un parell d'actorassos i que poc a poc es va anar fent gran. Veure l'evolució del personatge interpretat per Bryan Cranston fa posar la pell de gallina. Un puto crack.

Si, ja semblo el Basté, que si oh, què bona... que si la millor sèrie de la història.... quan segurament ni ha vist un capítol sencer. Doncs no. La vaig començar a veure al 2008, l'he anat seguint mentre creixia, he anat tragant bilis a cada final de capítol, i m'he quedat satisfet. Molt satisfet.

Millor de la història? ... home, si fem una enquesta a peu de carrer encara sortiria Los Serrano, o sigui que millor no preguntar. Lost ho va petar en el seu moment i també es va dir que era la millor sèrie de la història, tot i que el capítol final va defraudar a molta gent.

El que si ha entrat, és en el meu pòdium particular. Capítols com "The Constant" de Lost , o "Ozymandias" de Breaking Bad són brutals. Petites obres mestres, que deixen a l'altura del betum a qualsevol superproducció de Hollywood.

HEISENBERG, ets el puto amo.