dilluns, 23 de juny del 2014

Sempre NÀSTIC!!!


Dissabte passat ho vam intentar, vam lluitar, vam suar, vam patir...i al final no va poder ser. Després de 17 partits sense perdre, va arribar el fatídic 18è. Tota una llàstima, i molt poc premi per tant d'esforç. Nadar per morir a la vora. Felicitats al Llagostera, no li treuré el mèrit, però sóc del Nàstic i sempre el defensaré.

Haviem anat a lluitar contra el Llagostera, però també contra els elements. Jugar-se els "quartos" en un camp tant asquerós com el del Llagostera (la 2a B està plena de camps lamentables), era missió impossible. Que el camp sigui més petit, estret, de gespa artificial i no sigui vàlid per 2a A, ja diu molt. Que vagis a sacar un fora de banda i la gent del públic t'agafi, i et tregui la pilota, és digne de categories regionals. Que un àrbit permeti que s'amaguin les pilotes, que els mateixos de la banqueta del Llagostera llencin 2 i 3 pilotes per perdre temps, és igual de lamentable. Que es juguin 10 minuts d'una pròrroga de 30, deplorable. Penals inexistents, expulsions... però hem de callar. Son excuses, som uns victimistes i uns prepotents. perquè el Llagostera era l'equip simpàtic i català (tothom sap que Girona és Catalunya, i Tarragona no tant). L'equip petit, d'un poble de 8mil habitants, sempre cau bé i sembla que se li perdona tot. Amb un utiller sense carnet d'entrenador a la banqueta al que tothom li riu les gràcies. On són les normes pels altres?.  "Utilitzem les nostres armes" ens diuen... doncs a mi aquestes armes em fan fàstic.

Sentint els comentaristes de TV3, Rac1 i d'altres catalans... algú s'extranya dels càntics en contra de la TV catalana?  ja es veia que tampoc teniem l'entorn a favor. Al petit se li riuen les gràcies. Es munten hores de debat quan els recullpilotes desaparèixen del camp del Sevilla contra el Barça, o quan el Mourinho deixa la gespa 1 cm més llarga. Són actituds indignes... en canvi, lo del Nàstic són excuses. El futbol és així, no?... a regional i a Grècia sí!
 Som l'equip que ha rebut la sanció més forta amb el tancament del camp per 6 partits, mentre altres camps on s'han llençat caps de porc o agredit a gent, ni s'han sancionat. Amb el Nàstic tothom s'atreveix. La Federació espanyola et treu 3 punts que ens haguessin deixat líders de la lliga regular, quan suposadament havien donat permís per poder alinear a Tomeu Nadal, i aquí ningú es retracta. Se'ns ha acusat d'amanyar partits per les apostes, i aquí ningú es retracta. Som així.

I com que som així, tornarem a aixecar-nos. Perquè tenim 125 anys d'història. No hem pujat 8 categories en 8 anys, però sortirem del pou. M'agradarà veure d'aquí uns anys on juga el Llagostera. En quin camp, en quina ciutat i quanta gent se'ls mira. On para l'Extremadura d'Almendralejo? A cada porc li arriba el seu San Martí.

L'any que ve, ho tornarem a intentar, i si aconseguim conservar el bloc d'aquest any, sens dubte que ho farem! VISCA EL NÀSTIC I VISCA TARRAGONA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada