dimarts, 22 d’abril del 2014

Live another day

només de veure el tràiler ja se m'esmolen les dentetes...  moltes ganes de Jack Bauer. Ja fà 3 o 4 anys que va acabar la temporada final... i després de rumors i projectes fallits, per fí ens arriba la traca final. 12 capítols abans de jubilar a Bauer. Temps de sobres per pixar, cagar, menjar, dormir... i salvar el món. Que es preparin els terroristes... que Jack is back!

5 de Maig...


dilluns, 7 d’abril del 2014

L'hivern ja ha arribat



Després d'una llarga espera d'un any... tornem a tenir Game of Thrones... la sèrie de la que tothom en parla (o no), però que la meitat dels que en parlen no entenen el que passa ni saben qui coi és aquest personatge nou que no l'havia vist mai, però que parla amb els protagonistes com si es coneixessin de tota la vida.
No donaré lliçons, ja he dit mil i un cops que els llibres són millors, que sense els llibres, te n'enteres de la meitat. Però jo entenc als que els hi costa posar-s'hi... qui més dropo que jo per començar a llegir algun llibre!!!
De totes maneres, que no se'm malinterpreti! Game of Thrones és una bona sèrie! una sèrie de les que em fà aixecar-me pel matí d'un dilluns de festa, a buscar subtítols i torrents... per no esperar-me fins a la nit!
La sèrie serà la meva metadona fins que no arribi la heroïna pura del proper llibre "winds of winter".

 això és diu "hype", senyors!