dimecres, 14 de maig del 2014

TRES

Els dos junts hem anat a San Sebastián i ens hem quedat tirats a les Borges Blanques, hem anat a Madrid tot cantant "a por ellos...", hem suat en tendes de campanya a Benicàssim, hem rigut com a posseïts en un hotel d'Amsterdam,...  hem tocat els peus del Mazinger Z, junts hem passat fred passejant per Estocolm, junts ens hem menjat la Mona al mig de la muntanya, junts hem sopat costelles a la barbacoa en un pis sense moblar... junts hem "pujat" a primera amb el Nàstic,... hem tocat ferro, junts hem perdut les maletes a Noruega, junts hem treballat, junts hem pujat a la muralla "Xina",... junts hem escalat pel Perito Moreno i hem mullat la càmara a la "garganta del diablo", junts hem vist ballar les balenes, junts ens hem quedat a les fosques en un apartament de Venècia, junts ens hem passat més de 5 hores en algun que altre museu... junts hem fet una cervesa a l'Oktoberfest, junts hem dormit sota una manta d'estels al Serengueti, junts hem fet la baixada de l'Àliga un cop i un altre, i un altre... ens hem dit "sí vull"... junts hem pujat a "Mordor", ens hem passejat en cotxe per una presó, junts ens hem endinsat en una cova màgica de cuques de llum, junts hem despedit el Sol a Florència, ens hem banyat a Islàndia, ens hem passat la nit en vetlla esperant l'aurora boreal a Lapònia... junts ens hem passejat per Central Park, hem corregut curses de muntanya, hem conquerit "desembarco" del Rei... junts hem vist tortugues gegants pondre ous sota la llum de la lluna...

...i ara, finalment,  els dos...serem TRES.  

Una nena ve de camí... esperem que els 3 JUNTS no ens cansem de veure MÓN!



dissabte, 3 de maig del 2014

PLAY-OFF (?¿)
















Arriba el bon temps, la caloreta, els finals de lliga, les marees granes i un clàssic d'entre els clàssics nastiquers... el Play-off. Sí, això és la gràcia d'estar a l'infern de 2a B...
Ja sé que vendre la pell del llop abans de matar-lo, podria portar mala sort... però és que aquest any SÍ o SÍ, el nàstic jugarà per pujar.

Si al 2001 vam fotre un 5 de 5, i després amb "o Rei" Castigol vam acabar pujant.... aquest any ja en portem 9 de 9, i podrien ser 10 de 10. Si això no es mereix un Play-off, que vingui la federació i ens la tregui!
Aquest any, no tenim Diego Torres, però sembla que Lago Jr. és més bo que Neymar Jr.

El Nàstic té afició i equip per estar com a MÍNIM a 2a A... o sigui que amb 2 pebrots i cap a munt! i el que ho entengui, que ho entengui, i si no tinc raó, me la tallo i em faig monja! Bon Nadal a tothom! ;)

(i VISCA EL NÀSTIC)