dimarts, 29 de juliol del 2014

L'últim dia

Avui sembla que serà un dia per recordar... és l'ultim dia de les meves vacances. I no han estat unes vacances normals... han estat les últimes en parella. TRANQUILS!  No és que tingui pensat el divorci,... però sé perfectament que a partir d'avui, cap estiu serà igual. Diuen que "ni millor ni pitjor...diferent"... estic convençut que serà millor i segur que diferent :D

Tocarà muntar altres tipus de viatges, altres maneres de passar l'estiu... altres històries. Però de moment, i fins que arribi, ens haurem de posar l'uniforme per aixecar el país. Esperem que els aires acondicionats funcionin a plè rendiment! 


Som-hi! que el camí és llarg, però junts el gaudirem!!!

divendres, 25 de juliol del 2014

Coses que fan ràbia

Hola noies i nois! Que tal l'estiu... Bé? Doncs jo també....disfrutant dels meus 30 dies de festa! Què, faig ràbia? Doncs ho sento, però a l'Agost ja me'n fareu valtros de ràbia!!!

...i parlant de ràbia, us diré una de les coses que em fot més ràbia. Els p*t∅s surtidors de gasolina que sempre agafo i que quan apretes el "gatillo" per posar la gasolina salten i es paren. A cada manxada... Clack! I es paren. I ara em direu: és un sistema que es desenganxa, té truc, i quan el saps, la mànega torna a funcionar. Doncs no! M'he tirat 5 minuts per posar 30€ a base de clicks, i tinc agulletes a la mà de tant de manxar. Cony! Que sembla que munyi una vaca en comptes de posar gasolina!
...no res...que millor aneu en bici!

dimarts, 15 de juliol del 2014

Superlluna

En dies com el passat 12 de juliol, trobo a faltar el que tot bon paparazzi necessita... ZOOM! 
El fenòmen de la Superlluna... sorprèn alhora que et deixa bocabadat. La lluna més gran que has vist mai... 
















Veient aquest llunot, et venen a la memòria escenes cinematogràfiques mítiques com les d'E.T. o del doctor Slump.
Propera superlluna... 10 D'AGOST. Aprofiteu-la!