dimecres, 24 de setembre del 2014

RAYO McQUEEN

S'ha acabat l'estiu, s'acaben les festes de Santa Tecla,... i que millor per rematar-ho? tempesta al canto! Ultimament estem "sembrats". Papapparraaaaaaaaaaaaam!!!! ...serà el correfoc ??? doncs no, comença a tronar i ens topem amb un dilema: veure el barça, o veure la tempesta. L'elecció era molt fàcil i he triat tempesta. Algo tenen els llamps i els trons que em tornen boig.
Resumint, que el correfoc potser el suspenen, però la traca, l'hem tingut davant de casa! Esperem que us agradin...
...pónmelo, xiquitins!!! ;)



















I aquí la cirereta del pastís, el tro final!.... el que quasi em xurrusca la càmara i les pestanyes!!!






dijous, 18 de setembre del 2014

Back to school

Semblava que no passaria mai... però tornarem a les aules! Després d'uns quants intents infructuosos per entrar a l'escola oficial d'idiomes vía sorteig... aquest any, coses del destí, em va tocar! Se'm gira feina aquest any, però don't worry, be happy ! 

Després de 19 anys sense estudiar anglès, entrant a 4rt directament, el més probable és que se'm passin per la pedra, esperem que si més no, em serveixi per refrescar una mica l'anglès i poder anar pel món.


Així doncs... a estudiar!!! KEEP CALM AND SPEAK CATALAN & ENGLISH

dimarts, 9 de setembre del 2014

Tot a punt

Bé... Només ens queda esperar... Sembla què fà molt de temps que ho tenim tot a punt, però avui ens han recordat que no hi era tot. Ara ja tenim l'ampolla que obrirem el dia "D"... O l'endemà... O quan puguem!
De moment, el posarem a refrescar... No sigui cas que aquestos 18 dies es converteixin en menys!!!