dijous, 9 de juliol del 2015

Dia 3: Capo Testa

Tercer dia d'aventures sota el sol i el caloret abrasador.  Agafem el cotxe per dirigir-nos a la costa nord-est de Sardenya. Destí el bonic Capo Testa,  el punt més al nord de la illa que es caracteritza per les seves roques granítiques moldejades pel vent amb formes estranyes. Sembla un museu d'escultura. Passejada sota un sol de justícia pel cap,  amb ganes de banyar-nos en alguna mini-caleta de pel·lícula,  però accedir-hi amb la nena es fà difícil.  Agafem el cotxe i ens dirigim cap a una platja més accesible. Ens trobem a l'istme que uneix el cap Testa amb la illa.  Rena di ponente (la bona)  està a tope,  i anem a la Rena di Levante, a fer el banyet. Comprovo que a la Berta és com un gat,  que amb aigua tèbia ja en té prou! 1 minut d'aigua,  i cap a l'ombra!
Com que les dones del grup se'm posen en contra,  abandonem la platja i anem a dinar al proper poble que trobem,  Santa Teresa de Gallura. Acabem menjant una tremenda pizza al forn de llenya en un restaurant anomenat "Pepè Satán" recomanat x Lonely planet que ens fà recuperar forces i refrescar-nos.  Seguim ruta per la costa esmeralda, passant per Palau x veure com està el tema de les excursions cap a les Illes de la Maddalena i altres però la veu de la consciència ens diu que portem una nena i que hem de baixar marxa.
Tornem cap a l'hotel,  1h i mitja per carreteres secundàries amb algun que altra  problema d'orientació,  però arribem vius i cansats!... Això sí,  parem un moment per veure un elefant passar per la carretera :D
Per acabar el dia,  anem puntuals cap a un amagatall secret per veure com es pon el Sol a les 21h. Ni un minut més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada