dimecres, 8 de juliol del 2015

Sardenya Dia 2: Castelsardo

Decidim tirar de GPS per anar cap a l'hotel que tenim contractat prop del poble coster de Castelsardo,  al nord de Sardenya. Com que fem el Check-in a partir de les 2, anem al poble a dinar.  Això sí, primer s'ha d'alimentar la fera!  Visquin els potitos! Són vomitius, però miraculosament se'ls acaba menjant tots.

Com a mínim estàvem a 36 graus (ens van dir que a l'Alguer havien arribat a 41°) i es fonien les soles de les sabates,  però s'havia de buscar un restaurant. Petit problema: el poble fà pujada.  Moooolta pujada!  Seguint els consells d'algun blog de viatges,  vam anar a petar a un bon restaurant. "La trattoria de la Maria Giuseppa".

Les pizzes al forn de llenya diu que són molt bones...  Això si,  a 40° qui es el guapo que es fotrà a cremar llenya!  Ens avisen: pizzes, no (imagino que només les fan x la nit).  Ens trinquem uns antipasti que seria l'equivalent a una taula d'embotits,  i uns spaghetti frutti di mare. Estan tremendos, per 10€ el plat no és pot demanar més!

Tips com bocois, i més S.W.A.T.s. que els "hombres de Harrelson" anem a buscar l'hotel. És diu Castelsardo Resort village. L' habitació perfecta,  gran,  i amb cuna! No haurem de fabricar una gàbia per  confinar a la Berta i sobretot,  no hauré de dormir a terra sense coixins!  ;)

Balcó amb vistes al mar si tens un coll de girafa, i platjeta a pocs metres...  Baixada avall,  la merda corre,  o sigui que anem a estrenar-nos a la platjeta. Caleta tranquila,  amb poca gent i poca sorra.  Nedar,  snorkel, fotos...  El primer dia,  ja estava al sac...  I com a traca final,  després del sopar, una preciosa posta de sol amb el mar i la silueta de Castelsardo de fons.  És pot demanar més?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada