divendres, 27 de març del 2015

kiwis

Aquesta setmana em tocava presentació oral... altrament dit "mock exam" a l'Escola Oficial. Havia de parlar en públic, 5 minuts non-stop , d'alguna cosa sobre el món anglosaxó. I el que primer que se'm va acudir a l'hora de triar tema va ser Nova Zelanda.
Això va fer que em "preparés" el text sobre el país i em posés a recordar d'aquell llarg viatge a la Terra Mitja... i com més "estudiava", més ganes em venien de tornar-hi!
...Ara que agafar un avió sembla que sigui una bogeria, jo me n'aniria de viatget demà mateix... ben acompanyat! això sí!!!!


divendres, 20 de març del 2015

Papa

Ahir era Sant Josep,  el meu sant...  I com Sant Jordi,  és un sant del que tothom se'n recorda.  Aquest any  però,  ha estat especial.  Tothom m'ha felicitat x 2. Aquesta vegada,  per primer cop,  jo era el papa.
Encara hi ha més d'un cop que oblidem a la petitona  en alguna cadireta  o en algun racó i ens preguntem en veu alta: tenim una filla?  Doncs sí,  tenim un "espinguet" que ens porta de cap.  De moment és com un mussolet...  Parlar no parla,  però no perd detall!!!
En fi,  un dia com un altre... Però un gran dia...