dimarts, 23 de juny del 2015

Xip de vacances: ON

Encara em queden 2 setmanes per començar vacances, però el xip ja s'ha activat. El que he d'aconseguir és centrar-me en el que m'interessa i no anar-me'n per les branques...

És començar a mirar pàgines, i acabar en algun blog que et parla de viatges, i em posa les dentetes llargues... aniria a fer la costa oest de Usa, tornaria a Islàndia, Austràlia, viatges a Japó o a l'Àfrica... però prou! com diria Pujolet, això no toca!

Lo nostre ara és turisme familiar, turisme de trona, potitos, farinetes, Maclaren, cunes de viatge i tonelades de paciència... o sigui que mans a la obra!



dimarts, 2 de juny del 2015

El retorn

doncs sí! no es podia escapar... el NÀSTIC ja torna a ser a 2a A... un lloc que no hauria d'haver deixat mai (a no ser que fos per pujar a primera, clar!).
Què il.lusos els jugadors del Huesca quan van saber que els tocava jugar contra el Nàstic... ho celebraven com si els hagués tocat la loteria... doncs ho sento, senyors, THIS IS TARRAGONA!

...el Nàstic no va donar el seu braç (de Santa Tecla) a tòrcer.

La temporada que ve, tornarem a sortir a la Playstation, i això ja és molt.

amics... VISCA EL NÀSTIC, VISCA TARRAGONA I VISCA CATALUNYA!!!






























P.D.  la cirereta del pastís serà l'any que vinent, guanyant al Llagostera a l'últim partit de lliga, i que servís per pujar a 1a i per enfonsar a aquell equip sense entrenador al pou d'on no hauria d'haver sortit  mai  :D