divendres, 23 d’octubre del 2015

time travel



Algú ha vist a McFly? el 21 d'Octubre de 2015 va visitar-nos des del passat en un viatge amb el Delorean. Si no el vau veure, tranquils, potser es va trobar a si mateix i va provocar una paradoxa temporal que el va fer desaparèixer.
Us agraden els viatges en el temps al cine o a la tele? ... si no ets d'aquestos, tu t'ho perds! 
Regreso al futuro, Timecop, los cronocrímenes, Primer, Stargate, El planeta dels simis, Intelestelar, Star trek... i què dir de series com Dr. Who, Lost (sempre recordaré "the Constant") o Fringe (qui no ha vist "White tulip" ?!)... I perquè no parlar de d'obres mestres dels videojocs com Bioshock Infinite.

Sigui com sigui, els viatges en el temps són els que m'han fet perdre més hores pensant i debatent., i així serà. Però bueno, com que de moment ni màquines del temps ni forats de cuc. El que toca és somniar i com a molt, viatjar en l'espai que això si que es pot! 
Ens veiem en un futur no gaire llunyà!!!









dissabte, 3 d’octubre del 2015

EL PRIMER

Ja fa un any d'aquell llarg 2 d'Octubre de 2014. Ja fa un any que la Berta va treure el caparró. Les nostres vides van canviar de cop per no tornar a ser com abans. Ha passat molt de pressa, potser massa!... i això vol dir que ens ho hem passat bé, molt bé.
Les primeres paraules, els primers contes, el nostre primer viatge, les primeres passes,  les primeres dentetes, les primeres febrades, el primer Sant Magí i la primera Santa Tecla... sempre hi ha una primera vegada per tot! i nosaltres volem estar al seu costat per viure-ho junts.
El bitxet es va fent gran, i això només ha fet que començar. Deia un anunci que els petits "monstres" com més te'ls estimes més creixen... doncs sembla que aviat no hi cabrem a casa. 

Per molts anys, Berta!... i disfruta del camí, que ens ho passarem pipa!!!