dijous, 19 de novembre del 2015

Man flu

L'altra dia en una classe d'anglès vam apendre la classificació que fan els anglesos dels refredads... Cold... o sigui refredat...  Flu... és a dir la grip.... i Man flu! ... que vindria a ser la grip dels homes.

Sembla ser que els homes tenim el defecte de passar-les més putes que les dones amb els refredats, i això fà que ho veiem com si fos una grip. I això es veu que està científicament provat (els homes ens queixem més).

Casualitat o no, aquesta setmana passada vaig agafar un bon refredat, d'aquells putes que et deixen llagues a la boca, mal a la gola, febre i mocs. Grip? no... Man flu! 

Espero que la pròxima vegada que enganxi algo, sigui un Woman flu...


dilluns, 2 de novembre del 2015

Top10

mira per on... llegeixo la notícia de que segons la revista National Geographic el poble de la Garrotxa Castellfollit de la Roca, està al top10 de pobles amb millors vistes del món.
I fà gràcia haver-hi anat fà poc més d'una setmana a passa-hi el cap de setmana. En aquesta petita escapadeta, malgrat el temps i el canvi d'hora, ens vam permetre descobrir petits pobles amb encant que val la pena passejar-hi... Castellfollit, Santa Pau, Besalú...

Seguint el meu particular lema (si es pot pujar, s'hi ha de pujar) ...evidentment vaig pujar al campanar per disfrutar de les vistes de la comarca...

Castellfollit de la Roca

Castellfollit de la Roca


Santa Pau




Besalú

Besalú