dimecres, 13 de juliol del 2016

Dia 1: Treviso - Porec













El viatge començava amb un Ryanair Bcn-Treviso.  Cap problema!  Sort que no vam pllar un vueling...  Relativament puntual, la Berta portant-se bé...  Massa fàcil?
Anem a recollir el cotxe de lloguer...  Un passeig fins el cotxe a 38 graus i un Sol de justícia i la cadireta de la Berta,  que ens la donen sense muntar.  Premi.  Batallem una bona estona contra els elements,  suant com no està escrit,  fins que ho aconseguim.  Només hem perdut 2 hores...  Però estem de vacances,  que coi!

Tira milles direcció Trieste,  per passar la frontera d'Eslovènia.  Per evitar pagar la vinyeta, obligatòria si vols passar x autopistes anem sortejant carreteres variopintes,  ens perdem,  ens recol.loquem, ens tornem a perdre...  fins que sortim del laberint del chinotaure.  Però hem estalviat 15 euros,  eh, Meri?  ;) Tira milles! Que anem tard!
En un altre moment de la vida,  m'hagués caigut la del pulpo,  però sembla que amb el temps es guanya paciència...
Entrem a Croàcia, i arribem a la destinació.  250 km de res. 

Per fi arribem a Porec. Ja fà menys calor...  31° són glòria divina comparat amb la calor de Treviso. Temps per fer un volt,  veure la posta de Sol i sopar al passeig marítim.  Un geladet com a premi per la Berta i a fer nones.  L'endemà ja fariem el turista...

























1,2,3...Poreeeeeeeeeeeeeeeeec

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada