divendres, 26 de febrer del 2016

Anys

Els anys passen!  38 tacos i aqui estem,  fet un xaval.  Sembla que fa 4 dies estava jugant amb soldadets de plàstic,  tentes i clicks de playmobil... Però bueno,  seguim al peu del canó. Ha arribat el moment de disfrutar més celebrant el cumple de la petita de la casa que del propi.
Casualitats de la vida,  se'm va caure el mòbil a terra la setmana passada,  amb lo que he tingut regal sorpresa ;)

Moltes gràcies als que heu pensat en mi!  Esperem que jo me'n recordi de valtros.
Salut i peles!

P. D.  Mentre no perdi la il·lusió per viatjar,  fer fotos de tot el que pugui (en especial a la Berta),  de trastejar amb aparells,  mòbils,  ordinadors,  etc...  Sembla que serà difícil que em senti gran.  I més si estic amb la meva estimada companya de fatigues i amb la nostra petitona.   Un petó

dimecres, 17 de febrer del 2016

Goals

Poc a poc anem assolint els reptes marcats...  Sembla estrany,  però al final resultarà que ens hem tornat més responsables!
# repte piscina....  Done!  Dilluns vam estrenar-nos amb 20 piscines.  Avui estic encostipat...  Serà efecte piscina o serà que estic buscant una nova excusa per dropejar?
# repte àlbum...  Done!  Ahir a les tantes de la nit,  vaig acabar el resum fotogràfic del primer any de la Berta. Ara a esperar algun descompte.
# repte viatge...  Done!   No hi ha campionat sense pretemporada,  i la nostra pretemporada serà a Lanzarote. Ja tenim els bitllets pagats,  lo que vol dir que no hi ha marxa enrere.  Serà el baptisme de foc per veure com es porta la "desacatu".

3 de 3...  :D