divendres, 25 de març del 2016

Treball de Xino

No sóc un manetes, però la veritat és que sempre m'ha agradat muntar i desmuntar coses, obrir aparells per "intentar" saber com funcionen o arreglar coses quan tot està perdut.
Aquesta vegada, ha tocat canviar la pantalla trencada del Nexus 4. Si... ja sé que em vaig comprar un mòbil nou, però s'havia de provar.

El paquetet de la Xina popular va arribar unes setmanes després amb la pantalla "compatible" per no dir d'imitació. Per 30 euros sembla que no es pot demanar més.
A més, aquestis xinos han pensat posar les eines i tot.

Video de youtube de rigor, i vinga! . Primer problema... les eines xines són un trunyo i he de forçar la tapa, i trencar 2 tornillets per poder separar la carcassa.
Superat el primer escull, això ja és una altra història... seguint el tutorial, me n'adono que el mòbil és com un tente o un mecano en miniatura muntat una mica "a lo xino" però sembla que ja és així. El que sorprèn és que un mòbil que en el seu temps em va costar lo seu, es vegi tant cutre per dins, amb una bateria que es doblega, uns cables que s'aguanten pels pels, etc.

Sigui com sigui... finalment, ho hem aconseguit! Potser no té el tacte d'abans però ja tenim un mòbil de recanvi per si l'he de necessitar (...Déu no ho vulgui)
... He did it again!!!  ;)