dimecres, 17 d’agost del 2016

La llum

Ja fà uns quants dies,  rumiant mentre consultava factures de la llum...  (cogito,  ergo sum) ,  se'm va encendre la bombeta del cap i vaig començar a cavil.lar com podria baixar la factura  mensual de la llum per estalviar...  Algo que m'agrada tant...
Com que baixar la potència  és una carta que no m'atreveixo a jugar...  (No vull que em saltin els ploms mentre faig el dinar tot mirant la tele...), vaig pensar que canviar la tarifa seria una opció.
I al final,  m'he passat a la tarifa de discriminació horaria.  Si,  aquella que alguns anomenen nocturna,  però que no ho és tant.
En horari "car", un 15% més car....  En horari " barat", un 55% més barat.  Però són 14 hores a preu baix! fins al migdia.
"Ja,  però si jo no poso rentadores a la nit...  No em surt a compte.... ", és un comentari que he sentit bastant. Estàs segur?????  A cas no tens la nevera tot el dia engegada,  els pilots stand by oberts tot el sant dia,  i possiblement algun carregador de mòbil enxufat?  A cas no existeix el temporitzador per posar el rentaplats més tard?

Doncs jo ja he et els meus càlculs,  i només de la nevera ja gastaré uns 20€ menys a l'any...  Misèria?  Algú diria que de tenir-los a no tenir-los,  són 40€!
A més,  prefereixo tenir-los jo,  que la companyia elèctrica.!

Us animo a fer el mateix,  O us quedareu sense fer res mentre us indigneu veient Salvados,  mentre alimentem a aquestes sangoneres pagant el doble?

P. D.  Mirar les Olimpiades a meitat de preu,  dóna un gustàs.... ;)



dilluns, 8 d’agost del 2016

The Wall

En començar l'estiu, tocava buidar la piscina de la parcel.la i deixar-la a punt per banyar-nos. Però amb les piscines ja se sap... que tenen aigua, i  amb el bitxo que tenim per casa, la cosa podria ser un perill. Per tant, la piscina s'havia de vallar per evitar que la Berta es fotés dins l'aigua a la que ens despistessim...





















A partir d'aqui, se'ns girava feina. 13 valles de 180 cm, 15 postes, 15 bases, la tira de tornillos, i a treballar!
Com que no hi havia pressupost per agafar les valles pintadetes i boniques que valen 40 euros la peça, vam optar per les més tirades. Això volia dir lijar, i vernissar. però què cony! ja que estem posats...
















Un cop arregladetes, tocava anar foradant el terra i col.locant les peces. Sempre m'ha agradat jugar al "Tente". Les vacances a Croàcia i Eslovènia van retrassar les obres,però per sort no va fer pujar el pressupost ;)
Tornant del viatge,  poc a poc vam posar-nos les piles i la cosa va anar agafant forma... 















































I per fi, la meva particular obra faraònica es va acabar. Ara toca pensar en altres coses, deixem que la valla faci la seva feina! i naltros a disfrutar!