divendres, 30 de juny del 2017

Països Baixos : Dia 2

El viatge arriba al millor moment... El punt en que la Meri encara no s'ha afartat, el punt en que la Berta ja s'ha acostumat al seu nou llit. El punt que al Roc i a mi, ens està bé tot :).

Ens despertem i anem a saludar als vedellets, però avui descobrim un altre amic... Un poni.  Com que no sabem com es diu, el bategem amb el nom de "Xocolata".








Després de presenciar l'espectacle del típic gatet holandès que cau al canal on intervé mig poble per rescatar-lo... Anem a Gouda.

Com és dijous, toca mercadet. Però aqui a més de calcetes i sostens, també fan el mercat del formatge. Es veu que el fan des de 1395 i representen una compra-venda entre els grangers i els comerciants. Tot molt pintoresc amb l'antic ajuntament com a teló de fons.





























Havent comprat la típica bola de formatge, marxem amb destinació Linnaeushof. Ahir no hi vam poder anar i li vam prometre a la Berta que hi aniriem. Es tracta d'una versió bèstia del parc de la plaça del costat de casa.
Allí hem tingut temps per fer l'indi, el saltimbanqui... i si m'apures... El hàmster!!!











No hem estat més de 3 hores... Suficients per acabar destrossat. Aqui és quan te n'adones de lo rovellat que estàs!!! Això si... Ens ho hem passat bomba.

Me'n vaig a dormir, que el meu cos està tullit! Goedenacht!!! O sigui Bona nit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada