dilluns, 3 de juliol del 2017

Països Baixos : dia 5

Avui hem passat el dia exclusivament al parc d'atraccions. Possiblement el més esperat per la Berta. Aprofitant que amb el passi de Port Aventura teniem entrada gratuïta, hem vingut a Efteling.








És el parc més gran i visitat d'Holanda, obert el 1952. 
Les comparacions sempre són odioses, però aquest parc té molts punts positius. Només te l'has de mirar amb ulls de nen.  Sobretot perquè està pensat per nens petits tot i que també hi ha muntanyes russes i demés.
Hem començat cap a les 11 per l'àrea dels contes de fades i dels germans Grimm. Aqui és on la Berta s'ho ha passat millor tot veient la casa de la caputxeta, les 7 cabretes, blancaneus i els nans, Hansel i Gretel, la torre de la Rapunzel i molts d'altres. Tot i parlar en holandès, es quedava  bocabadada. tampoc li calia entendre massa...


























Possiblement el que més ens ha agradat és un arbre màgic que ens parlava i explicava històries. Tant se val el que deia... era màgic ;)






















També hi ha hagut temps de pujar a atraccions més clàssiques, com els carrusels, conduir un cotxe antic, fer la volta al món veient figuretes de fusta, passejar-se en barca pel conte de les 1001 nits... Fins i tot m'he pogut escapar sòl per pujar a una muntanya russa bastant canyera.
En fi, que hem acabat a les 8 de la tarda destrossadets però sabent que hem complert.













Hem viscut les coses amb els ulls d'una nena de 2 anys... i potser ho hauriem de fer més sovint. Pura màgia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada