dijous, 14 de setembre del 2017

SI, VOTAREM SI













Ja fa temps que no dic res.... però ho sento, tinc els pebrots que m'exploten ja.

El dia 1 d'Octubre hi ha REFERÈNDUM a Catalunya. Si, allò que a Suïssa funciona tant bé. Hi ha gent que vol votar Si, hi ha gent que vol votar No. I hi ha gent que vol que NO votis, ni si, ni no. Que callis. Que no tens dret a dir No. Que és capaç d'imputar a més de 700 alcaldes catalans, que gairebé és capaç de permetre que es cometin atemptats jihadistes a Catalunya, però no està disposat a que votis.
Ja va dir el Sr. Margallo, que d'un atemptat amb milers de morts se'n surt... de la independència de Catalunya no. Una gran visió d'Espanya, millor morts que vots. Millor perseguir urnes, paperetes, alcaldes i mitjans de comunicació que no pas terroristes. Això ja ho fan els mossos.

Denunciaran als nostres governants per malversació de fons, però gasten milions de fons reservats en guerra bruta contra polítics i opositors. Utilitzaran la justícia per controlar al poble. Gastaran milers d'euros reforçant policia i guardia civil per perseguir una tros de paper, quan a tu no et deixen ni convocar 500 plaçes de mossos en plena alerta terrorista. I després s'escandalitzen del que fa Maduro a Venezuela.

Amenaçaran als més de 60.000 voluntaris i a 2 o 3 milions de persones que s'atreveixin a desafiar al tribunal costitucional però ells seguiran robant, blanquejant i venent armes a Arabia Saudí.
Encara no sé si m'ha arribat la carta per anar a fer de mesa electoral, però si arriba, HI ANIRÉ, només per tocar els collons.

Prohibir a TV3 que parli sobre el referèndum, demanar als mitjans que informin de que a la Diada hi havia poca gent, perseguir senyores de la neteja que treballen en impremtes de constantí, perseguir directors de diaris o amenaçar funcionaris.... Amenaçar d'apagar la llum dels col.legis electorals és més propi de Turquia que de qualsevol país democràtic. Potser aquest moviment està fent caure les caretes i els franquistes quedaran retratats.

Si ets demòcrata, vota SI o vota No, vota en blanc o no votis....  Però deixa'm votar!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada