dimarts, 24 de gener del 2017

Hipotecats












Fà uns dies em va arribar la notícia (vía germaneta) de que hi havia un altre sentència sobre una cláusula abusiva imposada pels bancs que es podia reclamar. Aquest cop era referent als diners que ens van fer pagar íntegrament als compradors de despeses de notari, registre i impost de transmisions patrimonials i actes jurídics documentats.

Si voleu podeu anar al vostre banc i presentar un escrit demanant la devolució d'aquests diners. Hi ha temps fins al 2019 si teniu hipoteca oberta, i si la heu cancelat després de 2011 també.
La carta per demanar-ho és aquesta --->  CLICK AQUI - MODEL PER RECLAMAR
Això si, haureu de buscar les factures velles del notari, registre i impost .

Jo ja ho he demanat... ara a esperar a veure si sona la flauta i em tornen algo de pasta. Si no volen tornar-me la pasta, sempre queda la vía judicial... esperem no arribar-hi.

I tu? tens hipoteca i et van fer pagar tots els gastos de notaris quan els hagués hagut de pagar el banc? vinga! a reclamar que et tornin el que és teu!!! a qué esperes!!!!!???

P.D. si rasco algo... caurà la ps4 !!! jejeje

dimarts, 10 de gener del 2017

Playstation Interruptus

Després de Reis semblava que ens queia un regal del cel. Diversers pàgines d'ofertitas i demés publicaven un anunci d'una PS4 amb 2 mandos i 1 TB per 159 euros. S'havia d'intentar... a vegades s'equivoquen marcant preus, a vegades és un ofertón... i a vegades és un timo.

Ens vam llençar a la pliscina, i durant 2 dies vaig ser propietari virtual de la Play 4. Però era massa bonic.... el venedor es deia Turbado...  i suposadament el seu local estava a Santa Pola, Alacant... on hi havia la xurreria "el Pilar". Hauria comprat un xurro per 159 euros? 

Lamentable i previsiblement, era un error, i el pedido es va cancelar. Ens hem quedat amb les ganes però esperarem alguna altra ofertita.... mai se sap! 

Això si.... em vaig fer un fart de riure seguint els comentaris del forocoches i dels 170 frikis que vam "comprar" la Play4 a meitat de preu. Que si Tomás Turbado ens havia pres el pèl. que si  haviem comprat xurros, i altres paranoies ...

Seguirem a l'espera!