dissabte, 30 de juny del 2012

Riviera Maya

El viatge començava amb bon peu. Sense retards destacables, papers en regla, semàfor d'inmigració en verd... 10 o 11 horetes d'avió..., ideal, vamos!.
Camí dels hotels, només arribar, el comité de benvinguda mexicà executa un espectacle de luxe. Aivà! una ranchera que anava davant de l'autobus fot un gir extrany, es menja dos faroles, salta la mitjana i fot una volta de campana. Ole tú! aquests mexicans es curren les benvingudes!
(... per cert, deixa'm pensar de no llogar cotxe, descartadíssim ).















Hotel de luxe, ens costarà acostumar-nos al tot inclòs. Jo sóc com la guineu, que quan no hi arriba diu que són verdes, i això de consumir fins rebentar, no acaba d'entrar al meu cervell. Semblo el Núñez del crackòvia!  ... és gratis! Joan! eh, eh !...
Hem comprovat que això del jet lag funciona, sí. Les 5 del matí i desperts. I això que no fan puntopelota!
I què podiem fer si no hi havia son? doncs anar a veure la sortida de Sol, a les 6'09.
















La resta del dia, apassionant. Segurament no hem menjat tanta fruita en anys... però si me la tritures i me la fots un un combinat... la cosa entra millor.
Piscina, platjeta, zumito, jalar, zumito, hamaca, snorkel, hamaca, jalar, piscina... San Francisco, tumbona, Flamingo... Coronita, dutxeta, passeig, Mojito, Margarita, Corona, vi, sopar... resumint, una vida molt fructífera :D
















Després de tantes activitats... per la nit, tocava anar d'Afters... d'aftersuns i afterbites. Vaia cracks posant-nos crema. Cremadets a trossos :D . Al final potser sí que acabarem com flamingos!

Per variar, són les 5 del matí i aquí estic, ben despert. Això vol dir que d'aqui 2 horetes a esmorzar, i cap a Xichén Itza. O us pensàveu que no sortiriem de l'hotel?

P.D. ...tot el que entra, ha de sortir!!!.... un dia o altre :D

dimarts, 26 de juny del 2012

Vacances

Aquest blog queda oficialment tancat per vacances! Bé.. ja porto una setmaneta... i que bé que s'està. Per que no ens donen 11 mesos de vacances i un de treballar ? Coi... si sobra gent i falta feina... tot arreglat, no?
En 2 dies ... México lindo y querido. Més que res per comparar amb el Port Aventura...i per veure si els doritos texmex tenen el mateix gust.
Hasta lueguito,  guate!


dimarts, 19 de juny del 2012

OK

Després de no presentar-me a l'exàmen de la itv la setmana passada per motius tècnics, avui hi havia revàlida.
La tensió es palpava a l'ambient. Era una prova de foc. Hauré llençat els 253 euros del taller? ....
Primera parada: caixa. 39,15 €.  Hauré llençat 39 euros?...










Segona parada: tria la fila que vulguis. 1,2,3.... ens ho jugarem tot al 3!











Clàxon, llums, parabrises... això va bé...
"aquest cotxe fà olor de gasolina. el motor deu perdre... "

pumpum pum pum... el cor se m'accelera. Espero que no salti cap xispa i explotem.

Em miren i remiren els baixos (del cotxe)... i de cop apareix el tio amb l'enganxina verda! siii! toma gasolina!!!
"ja pot retirar el cotxe..." 
-Au! diós! que us vagi bé el dia! ens veiem..... l'any que vé? qui lo sà! :D










P.D. Any de matriculació 1996. km. 62.000


dimarts, 12 de juny del 2012

Ai ai ai

El "tanque" està a punt de passar a ser "tanqueta". Unes hores abans de passar la ITVe, se m'ha passat pel cap omplir el dipòsit d'aigua de parabrises. I quina sorpresa m'he trobat... el cotxe està més podrit que els pulmons de Joaquín Sabina!.

L'he omplert d'aigua, perque sembla que tenia set... i ha començat a rajar com un càntir... només li faltava un ou per fer l'ou com balla. I el tub? no sé per què servirà però semblava el d'una estufa de llenya recremada!
En resum... dijous diagnòstic. Això és com a les lluites de gladiadors... vosaltres decidiu: VIDA... O ... MORT!!!
Alea jacta est

divendres, 1 de juny del 2012

+1

Anava a fer un post sobre TarracoViva i les lluites de gladiadors... però què coi! ja fà una setmana , o sigui que ho deixarem estar...
Anava a fer un post sobre el Nàstic, però quasi que més val esperar a que la tempesta amaini. L'any que vé ja tindrem temps de parlar de l'apassionant derbi Nàstic-Reus. Quina por!!
Anava a parlar sobre la crisi, els bancs, el curro... però ho deixarem pel "Salvados" del follonero, que se li dóna millor.
Anava a parlar de Juego de Tronos, però ja rallo :)

.... i ja no sabia qué més dir... quan va, i apareix l'Eneko. Un més a la colla. Un bon "tuixó" de 4,5 kg. Esperem que surti del barça, perquè si no, ho porta magre!!!




Si us agraden els temazos.... Benvingut ... i Surt :)

http://khu.sh/songify_4fc7c82defb8e%26v2eneko

http://khu.sh/songify_4fc7be4880844%26v2surt