divendres, 24 d’octubre del 2014

temps

Sembla una obvietat, però podem constatar que el temps passa molt molt ràpid!. Ja fà 3 setmanes que vam començar la nostra nova vida, una vida marcada pels horaris de la nostra protagonista. Els dies passen, i ni ens n'adonem. El primer consell que ens van donar, l'estic intentant seguir al peu de la lletra: "FEU MOLTES FOTOS!!! que això passa molt,molt ràpid".
Doncs sí, intentem "congelar el temps" amb la càmara cada dia... ara necessito temps, i un disc dur nou :D...
No res, vaig a aprofitar per fer una bacaineta, ara que puc!!! adéu!!!

dimecres, 8 d’octubre del 2014

Benvinguda

Ciutadans de Catalunya... la BERTA, ja és aquí!
Per fí ja estàs entre nosaltres. Era el 2 d'Octubre quan et vas decidir a sortir... mira que et va costar!!! quan el rellotge marcava les 18:15h., vas treure el caparró i vas sortir per quedar-te. 
















No teniem clar quina cara tindries, si tindries la "pelambrera" de ton pare, o els "morritus"de ta mare. O totes dues coses.
Ets el regalet que mai hauriem somniat, De moment ens ho estàs posant molt fàcil.  Esperem que la cosa no canvii. Quan menges, menges.... i si no, que li diguin a ta mare!. Quan dorms, dorms... i quines bacaines!!! (això deu ser herència de ton pare). I quan cagues... ja us ho podeu imaginar ;)
















Ens encanta quan rius mentre dorms, ens agrada quan ens mires amb ullets curiosos i cara de "què collons m'esteu fent"...  i ens agradarà que ens acompanyis a veure món. I lo bé que ens ho passarem!!!















Ja ens anirem coneixent, de moment sabem que l'Amparito Roca t'agradat tant com jalar. 
Diuen que quan són petits te'ls menjaries. Doncs és veritat, ens la menjariem!!! he estat mirant de quina manera podria quedar més bona, però al final ens ho hem repensat...
...esperem que quan sigui més gran, no ens penedim de no haver-ho fet!!!




















dimecres, 1 d’octubre del 2014

KEEP CALM?

Ens van dir que sortiries el 27. Amb tot el tinglado de la convocatòria de la consulta, et devies rajar. Podries haver sortit el 28, o el 29, o el 30... però bueno, vas decidir esperar. Devies esperar a veure el que deia el Tribunal Constitucional...però res... hem canviat de mes, ja som a l'Octubre!
Vinga va recoi! que aquí fora no s'està tant malament! Et donem un plaç de 24 hores per que t'ho pensis amb calma... però decideix-te!!!!

...ah!... i com tinguis els sants collons de sortir el 12 d'Octubre.... et deshereto!!!! :D