dilluns, 22 de maig del 2017

Stage de pretemporada, etapa 4: Altamira i Santillana

Ens aixequem un pèl més tard, sabent que amb la visita a Cabárceno d'ahir ja haviem complert l'objectiu del viatge. Sortim a veure una platja que tenim a prop del càmping, al parc natural de les dunes de Liencres. Dunes, roques i surfistes. Sembla que tindrem calor...














Decidim anar al museu d'Altamira, que segons diuen, a les coves s'està més fresquet. Bingo. Resulta que el diumenge és gratis. Visitem el museu i la "neo-cova". El Roc en la seva línea, dorm i la Berta se'ns comporta. Podrem anar de museus amb aquests paius???















Jugant jugant, se'ns fa l'hora de dinar i anem a Santillana de Mar. Perque no sigui dit provo el "cocido montañés". Vidria a ser una espècie de potage amb fesols... Plat ideal quan estàs a 30 graus de calor. Si vau sentir petards per la nit no és que guanyés la lliga el Madrid... ERA JO!!!!















Després de dinar, i sota un Sol de justícia fem un volt pel poble. Molt boniquet, molt medieval, molt turístic i molt adoquinat. El Roc anava en el cotxet com si estigués muntat en un camell (sort que no vam portar el Maclaren). Això si.. amb el moviment queda planxat i s'adorm :)





















Acabem el dia a Comillas intentant veure el "capricho de Gaudí". Les circumstàncies familiars fan que m'hagi de conformar, en una visita llampec,  veient d'estranquis aquesta curiosa obra del geni de Riudoms a través d'una reixa ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada