dimarts, 6 de març del 2012

règim

Hi ha milers de règims, però cap definitiu. Bueno, el règim de Franco va aprimar moltes panxes. I sembla que l'Año Mariano, ens portarà pel mateix camí. Per això és moment de sincronitzar els nostres cinturons amb les nostres panxes... Com podem estalviar aprimant-nos?
Règim Marià:
-Sopes de sobre, o si m'apures, tetrabricks. Per 50 centims ompliràs la panxa.
- Pà del bonArea. Per 20 cèntims, pà per un tubo. I si se't posa més sec que el cony de... bueno, que sempre ens queda la torradora :)
- Si vols acompanyar el pà, per 1 euro i poc tens pernil saladet. Va, agafa ous! que una truiteta també t'anirà bé.
- Aigua de la font de la Oliva...si és que encara raja. 0 euros, i faràs exercici per anar a buscar-la.
- Galetes d'imitació "marbú" per esmorzar... 3 tubs per 0'95 euros... esmorzes tot el mes. I a palo seco! que les vaques grans dónen llet! no en beuen!
- l'arròs bullit sempre omple la panxa i a sobre restreny, amb el consequent estalvi de paper de water.
- Anar de compres? noooo que encara gastarem! ves a caminar per la platja. Cremaràs 500 caloríes sense gastar un duro! ... això sí, potser millor que no corris, no sigui cas de t'agafi la gana.
- Tinc molta gana, estem a dia 25 del mes i he perdut un 50% del meu pes, que faig? ves a Montblanc, i per 4 euros, rebenta! segurament se t'haurà fet l'estòmac petit, però gana no passaràs.
- Si estàs fart de la sopa de sobres, i depèn del temps que faci, sempre pots anar a buscar: bolets, caragols, farigola o espàrrecs. Sempre podràs fer un rissoto d'espàrrecs, truita de bolets, sopetes de farigola amb pà... tirat de preu!
- Vols dir que no fàn un euroahorro de MacDolans?
Resum mensual: 15 euros en sopes + 6 euros de pà + 10 euros de pernil i ous+ 0'95 e. de galetes +4 euros al bufet bonArea+ 1 euro d'hamburgueses = total 36'95 euros
37 euros i com a figurins!
Rajoy, Merkel, Sarkozy, Botín, goldman-sachs..., gràcies per pensar en nosaltres. Estarem com a toros, ens aprimarem, estalviarem. No és això el que volieu dir amb lo d'estrenyer el cinturó? :D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada