dimecres, 4 de juliol del 2012

Riviera Maya (III)

... I al 7è dia, va descansar. O sigui diumenge. I nosaltres ens ho vam pendre al peu de la lletra. Dia de final de l'Eurocopa, dia d'eleccions a Mèxic o el que és el mateix.... LLEI SECA a tot el país! per sort els hotels són un oasi, que si no, els pobres italians no podrien ofegar les penes en alcohol.
Dilluns, san tornem-hi. Haviem de fer una mica d'exercici. Caminada per la selva, tirolines per sobre de cenotes (naixements d'aigua dolça), canoa, visita de torn a una aldea maia, amb cerimonia  amb el Xamàn inclosa, i baixada de 15 metres amb ràpel a un cenote subterrani. No està malament per passar un matí, no?  




Això és un cenote "obert"... el subterrani, és la batcova plena d'aigua...










Després de passar el matí multiaventura, més arqueologia. La ciutat maia de Cobá. Amb tanta ruita maia, ja em sento com si estigues a l'Uncharted de la play. Per si no estavem cansadets, 2 km de bicicleta, per arribar a la gran piramide de Nohoch Mul. Qui vol pujar? JOOOO!!! si té escales i bones vistes, a mi em tindreu el primer (no és el cas de la Meri, que va preferir esperar-me a la sombreta, en comptes de pujar les 120 escales, 45 mts. amb una pendent del 75% , i uns 35 ºC de calor humideta... diga-li tonta).
















Un cop a dalt... per seguir amb les tradicions maies... s'havia de fer un sacrifici. En aquest cas el d'un garronet...




Després de tant de sacrifici... sacrificar-nos a base de còctels, que l'endemà ens esperava un altre "tute"... ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada