dijous, 28 de maig del 2009

GRÀCIES MAGO


La nit va ser llarga.
Pintaven "bastus" als primers minuts de partit. La chupona portuguesa xutava sense parar i els nervis començaven a aflorar. Llavors Eto'o va fotre el gol que va matar al Manchester. Cridòria i eufòria més aviat de l'esperat.
Fins que no pita l'arbitre no s'acaba, però ja ho veiem guanyat! el Mago Fèlix havia dit que guanyava el Barça...
"Pendulo, pendulito bonito.... el Barça guanyarà la Champions?... es belluga, es belluga..... SI, SI!!
... i el barça, finalment va guanyar una de les champions que menys hem patit dels ultims anys.
Gràcies Mago, vas ser millor que un vàlium !
P.D. Mago Fèlix, em tocarà la quiniela, aquesta setmana??? ;)

dimarts, 26 de maig del 2009

Que el llegir no ens faci perdre l'escriure


Porto uns dies sense escriure res... i aquesta vegada no és perque hagi estat molt atrafegat treballant com un negre (...que també !) o perque hagi estat liat seguint els ultims capitols de lost, the office, 24, los soprano, fringe o dollhouse (que també ! ).
Aquesta vegada la cultura m'ha abduit de tal manera que m'he vist més d'un dia al sofà amb la tele apagada o al curro sense obrir boca. Si si, he estat llegint un llibre.!!!
La fita era, en 1 setmana i mitja, llegir-me el primer llibre de la trilogia Millenium, i acabar-lo abans de l'estrena al cine del dia 29. I increíblement, ho aconseguiré. A falta de 100 pàgines per acabar, puc dir.... emulant a la Meri en el seu dia... que...
"Ei! aquest llibre és boníssim"

dimecres, 20 de maig del 2009

La dura vida del paparazzi



Ahir em vaig decidir a fotografiar Tarragona desde la llunyania. La típica postal tarragonina de les muralles i la catedral. Em vaig estudiar bé la càmara, em vaig xupar uns quants tutorials, vaig agafar el trípode i vinga... a fer "guàrdia". La situació era perfecta: la cuneta de la carretera de Sant Pere i Sant Pau.

20'45 h. : Només calia esperar a que es fes de nit, i poder tirar la foto perfecta. Posta de Sol amb les llums de les muralles enceses. De moment, primeres panoràmiques diürnes.
21'45 h. : Em fà mal al cul i als turmells de la "postureta". Em començo a rallar i truco a la Meri per passar el rato. Em poso la ràdio, sense pensar que Sant Pere i Sant Pau és el p*t* triangle de les Bermudes de les ones de ràdio. No sento res. Seguim provant la càmara.

22'15 h. : Negre nit. Els senyors de l'Ajuntament han decidit boicotejar-me i no encenen les llums de les muralles. Un altre dia serà.

22'20 h. : Agafo el cotxe i baixant per la carretera del cementiri, veig les muralles il.luminades.

P.D. .... la mare que els va parir!

dijous, 14 de maig del 2009

2010


Fins 2010 haurem d'esperar. Aquesta foto és la primera imatge de la 6a i última temporada de Lost. Un clàssic.
No us explicaré res, per no aixafar guitarres, però si he de dir 2 paraules per definir aquesta gran season finale diria TELA MARINERA ! Encara em dura l'estat de Shock i la gallina de piel.
No m'ha agradat que hi hagi tants fronts oberts, que no es tancarien ni amb 3 temporades més. No m'ha agradat quedarme orfe de Lost fins l'any que ve i m'ha faltat el Gran i estimat Desmond.
SI m'ha agradat l'emoció dels minuts finals, m'ha agradat alguna que altra "resposta" a tot l'entrellat, m'han agradat les actuacions, m'han agradat els 2500 interrogants que se'm passen pel cap després de veure el capítol.
I sobretot m'ha agradat, m'agrada i segur que m'agradarà, que igual que el gol d'Iniesta, el minut final de cada capítol i de cada final de temporada et deixi amb la mandibula desencaixada. LA HOSTIA!
M'han encantat les "variables" encara que de moment... em quedo amb la CONSTANT!
Paraula de Jacob.

Cooopa, lliga... Champions!


Ja tenim la primera! i el cony de cançoneta que tinc clavada al cervell, com la "niña de Rajoy que está en mi cabeza" ... segueix tocant sense parar... coooopa, lliiiiga... champions! (que no estamos taaaan mal!)
I que gran l'himne d'Espanya xiulat a tot l'estadi i a TVE1 treient la imatge i posant-la a la mitja part "retocada" per error, sense xiulets, clar.
Qué la gent xiuli el que li doni la gana!!! o acàs no s'ha xiulat a Pujol o a Montilla al camp del Nàstic? :D

P.D. Hi haurà post del final de temporada de Lost! (ja podeu xiular tot el que vulgueu!!! ;) )

dimarts, 12 de maig del 2009

SEASON FINALE


S'acosta el moment de la temporada on anem tancant carpetes. S'acosta el bon temps... i el Nàstic juga el play-off per pujar a 2a... (ui! això devia ser un flashback).

Dimecres final de la Copa del Gay ... Dijous (hora zulú)... l'esperadiiiiiiissima SEASON FINALE DE LOST! The INCIDENT... dissabte possiblement final de la Lliga ... el dia 27 final de la Champions...

...tot es va acabant, inclús la bateria del meu cotxe. Vaig a buscar les pinces! adeu! ;)

dijous, 7 de maig del 2009

SUBIDÓN


Minut 90 de partit, això ja està perdut... el putu Chelsea està guanyant de manera ruín, però guanyant... i el Barça està eliminat.
Algún merengón raja i se n'enfot, i per no liarla i no sentir-lo, decideixo posarme la ràdio a tope... resant pq canvii la sort.
El "bocata chelsea", aquest cop amb una mescla més ortodoxa (Bei-con-queso) i les braves m'estant a punt de sentar malament...

minut 93, Alves centra... VINGAAAAAAA, eto'o la toca malament... PERO QUE FAAAA, la bola arriba cap a Messi... VAAAAAAA VAAAAAAAAAA que la passa a Iniesta... CHUTA!!! CHUTAAA!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

VAIA SUBIDÓN! ens fonem en abraçades i l'eufòria s'apodera del casal, tancant unes quantes boquetes.

P.D. PERÒ QUE BÈSTIA ÉS EL FUTBOL!!!

diumenge, 3 de maig del 2009

game, set, match


Si una paraula descriu el partit i les sensacions d'ahir... és SOBA.

Increible partit de futbol, que segur que ningú va encertar a la porra. Semblava un partit del Pro evolution Soccer jugant contra el Pesos (jo amb el barça, clar ;) )

P.D. Quin patiment cada cop que sentiem un "petardu", cosa que significava que en menys de 2 minuts hi hauria un gol!... coses de la tecnologia ;)