dimarts, 30 de juny del 2009

PopAmb ...


Polo de llimona, que em moro de calor! Albert Plà amb un xandall de càrites, kebab, donetes congelats, Polo de menta, Love of Lesbian, trucada de control, Angelina i los modernos, cubates gratis "abandonats" a la barra, Pro evolution Soccer, , Bonito és, Barrock, restform, Dinosaurus, jabalí, ronques! no, tu si que ronques! hormigoneres, David Broc bolinga + John Turturro, Birra Custo, Gafapastas, quants kilòmetres queden?, em deus 40 euros, putu mando de la Xbox, trucada de control 2.0, Dunkin donuts, on cullons és el Mcdonalds? puta calda, cola zerU, Pesos que ens fas per dinar?, Manel, Gots de plàstic, Qui ha cagat? Achús!... hi ha pols?...

... Som els reis del Pop amb ceba i tomàquet!

dijous, 25 de juny del 2009

POParb

Divendres i dissabte els mascles íbers se'n van de festa. Dos dies de festival pop a Arbúcies (pàtria querida...) on la música només és l'excusa per passar un parell de dies sense currar, amb els amics, unes quantes cervesetes i bon ambient. Recuperarem les velles sensacions "benicassimils" amb musiqueta guai, calor (¿?¿) i el matalàs "restform".

Us deixo amb la foto més poppy que he aconseguit des del balcó. Passiu bé!

dilluns, 22 de juny del 2009

Superman ?


És un avió??? ... nooo!... és Superman ??? nooo! ... És un àliga sobrevolant Puigdelfí. (taraaaaaaaaaaa rara raaaaaaaaa, tarara tarara tararaaaaaaaaaaaaa...)

dimarts, 16 de juny del 2009

MACRO


La setmana passada vaig tenir la oportunitat de fer servir el Macro de la càmara digital. Imatges d'aprop, vamos...
Té la seva gràcia descobrir en una foto, que hi ha una mosca pujant a "caballito" (o en aquest cas, a "mosquito") damunt d'una papallona.... És ses colmo!

dijous, 11 de juny del 2009

EL PASATGE FAVORIT

Inspirats pel paisatge favorit de Catalunya, hem fet una mini-escapadeta per poder desconectar de la feina. Vam buscar a l'Antoni Bassas amb la mountain bike pel Collsacabra i el pantà de Sau però no el vam trobar. Després vam buscar al Toni Albà per la Vall de Núria, però ni rastre. I per acabar, vam passar per Cardona per agafar sal de les mines, però no ens van deixar agafar ni un gram!
Decepcionats? no pas! ... encara diria més... meravellats i tips com a bucois (galtes de porc, peus, costelles, pa amb tomàquet, botifarres (sshhrlp), xurrascos, llangonisses i mooolt de iogurt de Ribes).




dissabte, 6 de juny del 2009

HDR



Estudiant les funciones de la càmara i anant provant, he descobert les fotos "HDR" (hight dinamic range). Que significa? ... ni zorra però la veritat es que s'aconsegueixen fer fotos bastant curioses i espectaculars, tirant fotos iguals amb diferent exposició de llum. Eing?¿? I ja posats a estudiar, també he fet proves amb el photoshop.... i per a mostra, una poma ;)

Seguirem investigant ...

dimarts, 2 de juny del 2009

ELECCIONS


El dia nosequin, diu que hi ha eleccions europees. I com que ja en tenim els collons plens de tot plegat, es preveu una abstenció brutal. Jo, la veritat, encara no m'he plantejat si aniré a votar o no, però el fet de que no hagi obert ni la carta del "censo" ja és indicativa de l'interès que em desperta.
L'altre dia per la tarda, vaig veure un anunci que em va fer plantejar moltes coses. Sonava la música de Macaco (moooovi'n....jarenauer moooving... ) amb gent passejant pel carrer, unes noies amb unes birres xerrant, i uns nens amb bicicletes que assenyalen alguna cosa aixecant el braç dret. I diuen: "la vida, la libertad y la justicia són valores innegociables". I penso: m'agrada.... els votaré....

... als pocs segons, s'acaba la musica i diu "VOTA FALANGE ESPAÑOLA DE LAS JONS otra idea de Europa"
Mare de Déu senyor! Macaco és falangista? Franco era un rastafari "perro-flauta"? El nen de la bicicleta és la reencarnació de Hitler? les noies que s'estàn fotent les birres i xerrant són legionaries de Cristo? Otra idea de Europa és la meitat de la gent picant pedra per construir un parc Warner al valle de los caídos? o Fleca-Flaqué obrirà forns... crematoris ¿?


P.D. ... em sembla que no aniré a votar :)