diumenge, 27 de febrer del 2011

dissabte, 26 de febrer del 2011

33









Diuen que aquesta és l'edat en que Jesucrist la va palmar!!!! jo espero durar més! ;)
Això sí, avui em fà mal tot.... serà l'edat?? :D

dijous, 24 de febrer del 2011

El peix al cove (II)

Avui que tenim per sopar? doncs toca peix!... per ser més exactes, "pescado agruidulce". No sé si quedarà molt ressec, no sé si estarà plè de terra de les obres de la tabacalera... això sí.... se m'està fent la boca aigua.














Aquesta tarda, agafo la canya de pescar.... i ja tinc sopar!!!

dimarts, 22 de febrer del 2011

Objectiu: Islandia

Decidit! propera parada Islàndia. Trobarem al Calleja per allí fent un desafio extremo? El volcà Vatnajouflskvinsfräs ens donarà "pel detràs"?... no ho sabem pas :D

La questió és que ja està decidit, com a minim els vols. Dormir? ja pensarem algo... total, si hi haurà més de 20 hores de sol!!!.

Això sí, el fred segur que ens arronsa la tita!

diumenge, 20 de febrer del 2011

bye bye vodafone

ja ha arribat l'hora. no m'ha trucat ningú! ni un trist missatge dient-me que em quedés, ni un intent de convence'm de que no marxi. I evidentment, ni un trist iphone que regalarme per evitar la pèrdua d'un client.
Per sort he aconseguit ressucitar el mòbil!!!!
Adéu vodafone.... hola Pepephone. :D

dimecres, 16 de febrer del 2011

ai ai aiiiii

Ahir el mobil es va quedar penjat. Seran els de Vodafone que m'han enviat algun virus per putejar-me per marxar a Pepephone? Déu m'ha castigat ?  la obsolescència program.... perdó! ja sé que em faig pesat!!! ;)

Tinc pocs dies per fer-lo reviscolar... si no, em veig amb el meu vell mobil rovellat, o  acceptant qualsevol trunyo de vodafone, i a seguir chupant-la!

seguirem informant!

diumenge, 13 de febrer del 2011

Fog
















És Londres???  És Txetxènia???? És Tàrrega??? ...
... no! és Tarragona! ...això sí, en unes hores en que jo encara dormia. Un "aplaus" per la fotògrafa.

dijous, 10 de febrer del 2011

Pepituphone










Se m'ha cansat, m'he cansat de pagar i no dir res!!!
jo sóc dels que gasto poc i parlo poc.... i ja en tinc els ous plens... per tant, deixo vodafone i men vaig a la prestigiosa i líder en telecomunicacions... Vomistar? no no... pepephone.  Aquesta vegada és diferent... no em canvio per pillar-me un altre mòbil... ja en tinc un de fà 2 anys i mig, i encara funciona prou bé (potser el video de la obsolescència programada m'ha afectat les neurones).

Total... que no us penseu que us trucaré més... com a molt us faré més perdudes.... això si tinc cobertura, clar!!!

P.D.  senyors de vodafone, si em voleu regalar l'iphone a 0 euros i sense tarifes d'internet, ni tonteries d'aquestes....  de la obsolescencia ens n'oblidem , eh?? :D

dimarts, 1 de febrer del 2011

Lo riu és multa

Era una visita de cortesia a la capital de la 5a província. Tot esperant un exàmen de la Uned... s'havia de fer temps. Que faré? doncs fotos.
Tot semblava a favor... bon temps, Sol, carrers amb noms que inviten al bon rotllo...













Però llavors es va girar la truita. Els Sol va desaparèixer i els aparcaments també. Resumint... que vaig deixar el cotxe en un pas de zebra, amb les llums intermitents... total, són 5 minuts. Pujo al pont, faig la foto i torno al cotxe.
Aquesta és la foto més cara que he tirat mai  (i a sobre, amb monument franquista inclòs):

En baixar del pont i anar al cotxe, tenia una nota al parabrises. Si aquests tortosins tenen carreteres simpàtiques... tenen guardia urbana simpàtica? Doncs sembla que sí, són supercatxondos. El que passa és que aquella fina ironía no l'acabo de "pillar"... i això vol dir que hauré de pagar 100 euros. Ja que era el dia sense iva al mediaparket... podien haver-me fet algun descompte!...
P.D. Lo riu és multa