dilluns, 16 de juny del 2008

QUI NO L'HA VIST?

Si encara no "haveu vist " aquesta GRAN sèrie.... no perdeu més temps.
Espectacular. Capítols brillants de 20 minuts que funcionen com petites dosis de droja (Tojeiro dixit).
The Office és una comèdia atípica, fals documental d'oficina que poc a poc et va enganxant més i més, a base de gags, de la trama i de les situacions més còmiques vistes a la tv.
Encara no entenc com és que les bones sèries, amb l'excusa de que són "series de culto" se les margina a hores intempestives de matinada (the office, soprano, 24...) en dies laborals quan ja se sap que no veuràn ni els fanàtics.

Per què no la veuràn? doncs perquè la gent intel.ligent, hem trobat un nou sistema de veure la TV.... que és baixarte-la, i veure-la quan vulguis. I si m'apures, i el "culte" a la sèrie és tal que no et permet esperar a veure si algún canal de pagament o gratuit compra la sèrie i li surt dels ous de posar-la en un horari que et vagi bé.... doncs acabes fent el que fà molta gent... que és apendre anglès amb les sèries que més t'agraden.
Ja ho sabeu.... si teniu ganes de passar-ho bé, ja tardeu a veure les 3 primeres temporades en castellà i la quarta en versió original subtitulada. Si si!! 4 temporades i vosaltres sense haver-ne sentit a parlar!

P.D. Altres recomanacions.... Los Informáticos ("the it crowd") i Big Bang Theory ;)

2 comentaris:

  1. ha arribat un punt que mires tantes coses baixades que no saps què és el que fan a la tele normal,tot i que sigui brossa inconsumible, tret del futbol i quatre coses més.

    ResponElimina