dijous, 5 de novembre del 2009

76 DAYS LEFT!



Ja tenim data! Apunteu ben gros amb rotulador vermell al calentari. La última i esperadíssima temporada de Lost començarà el 20 de GENER.
Només de pensar que tindrem 18 episodis més se'm fà la boca aigua, com si tingués a la boca una coca amb ceba de Perafort... schrrrlup! (realment estic salivant com el "perro de Paulov" :P ).
Total! que d'aquí a 76 dies, tornarem a disfrutar de la MILLOR, si si, de la MILLOR sèrie d'acció/drama/ciència-ficció de la història... i al que li piqui, que es rasqui!
P.D. De moment i per fer boca, -a falta de coca amb ceba- , m'entretindré amb el remake de "V"... del qual ja farem el pertinent post!

4 comentaris:

  1. V he llegit que el primer capítol està força bé però que la trama va que vola sabent que a les males faran 4 capítol i a les bones una temporada. 14 milions d'audiència a USA el pilot..

    A veure si acaba ja LOST cagundeu.

    ResponElimina
  2. Nono, si ja esta confirmat: 13 capitols però els korkis faran 4 episodis al novembre i d'aquí 4 mesos la resta... !!!

    ResponElimina
  3. pels Jocs Olímpics d'hivern, d'aquí el paron. Però si els 4 haguessin anat de pena, nse la peten i llestus

    ResponElimina
  4. "...MILLOR sèrie d'acció/drama/ciència-ficció de la història..." y de HUMOR que también tiene sus puntos (con permiso de Michael Scott) por supuesto hablando desde la más absoluta objetividad ;)

    ResponElimina