divendres, 18 de desembre del 2009

Alucinant pepinos en 3D

Avui he fet de friki i he anat a la primera sessió d'una de les estrenes més esperades de l'any: AVATAR. El plà B era "donde viven los monstruos".

Step 1: a passar per caixa... 10 EUROS! clink!!!... joder, si casi és més car que el Nàstic. (encara que almenys saps que no acabarà amb mocadorada i crits de dimissió )

Step 2: et donen unes ulleres 3D més brutes que el meu mitjó després d'una jornada laboral d'11 hores. Clínex al canto i vinga! tots a fotre baf per netejar unes ulleres que no fan net.

Step 3: Sembla que ja estan netes... i començen els anuncis... me les poso? però al veure a la penya amb les ulleres posades, que semblen sortits de la revancha de los novatos... casi que m'espero.

Step 4: comença l'espectacle.

Que puc dir de la peli sense esgarrar-li a ningú? doncs que si han estat 15 anys per fer aquesta peli, no han perdut el temps. Visualment és una canya, els personatges reals semblen dibuixos animats (com el sargento clembuterol) i els animats, semblen vius. Els colors són una passada, les plantes, els paisatges, els bitxos, i els efectes... per cagar-s'hi. I el 3D? flipant. He aconseguit aguantar 2 hores i mitja sense marejar-me.

El que està clar és que el sr. Cameron no es va estar 15 anys fent el guió de la peli, que és lo de menys. Busquem guió en un castell de focs artificials?... aquest tio, directament ha agafat una batedora i ha fet un Bailando con Lobos al planeta Naboo d'Star Wars, amb tocs de Jurassic park. Per sort, els "indígenes" no són tant korkis com el JarJar Binks...

Step 5: Conclusió: Pur divertimento sense jalades d'olla, amb focs artificials, peta-zetas i llums florescents de venedor ambulant en festes majors. Què més es pot demanar?

Sap menys greu pagar 10 euros per flipar en colors, que pagar-ne 7 per veure vampiros amb cara d'empanats i maquillatge de "mimos".

... i si no tinc raó, me la tallo i em faig monja!!! BON NADAL A TOTHOM!!!

4 comentaris:

  1. Bon Nadal :D

    Jo vull veure Donde viven los monstruos, ja que veure avatar pagant 10 eurazos em costa eh!

    ResponElimina
  2. tengui ;) ... et costa 10 eurazos i no et costa veure 2 colgaos muy fumaos per 7 euros+palomitas+cocacola??? :D

    ResponElimina
  3. Si el sr.plana realment ha pagat 10 eurakos per anar al cine i a sobre li ha agradat vol dir que val la pena. L'aniré a veure. Donde viven los monstruos? Vaya korki, si és per nens...

    lander

    ResponElimina
  4. per nens? :D... i ho diu un macharrot que es passa el dia jugant a la play i la xbox :P

    ResponElimina