diumenge, 22 d’agost del 2010

Corrent sota la pluja



Amb 30 graus a la sombra i una humitat que deixa enganxats els calçotets a la paret... aquest post sembla un acudit, però fà 2 dies que això semblava l'apocalipsi. Ens vam decidir a cremar unes quantes calories al far de Tarragona... era sant Magí i ja havia parat de ploure. I xino-xano... vam anar tirant, més fresquets que un chocostick hacendado. I de tornada... una negror ens seguia i ens amenaçava. Era el malvat Sauron i les forces del mal? mmmm no ho sé, però tu ves tirant... que aquí en caurà una de mooooolt grossa!!!
Cada mig minut, girava el cap enrera i pensava: uuuuuuuuuuuuuuuuuuu, la que vé! (se va a haver un follón que no sabe ni dooooonde s'ha metío!). Llàstima de no portar la càmara, però bueno, el mòbil encara fa alguna foto salvable. I efestiviwonder... a l'altura del Serrallo, algú va encentre el botonet: Click! i de cop, una tromba d'aigua de les que es recorden en molt de temps. I clar... que fas? coooooooooorre, corre, corre!. -No cal que corris! que et mullaràs igual! total, ja estàs xop!... doncs sí, xop xop...
I amb les samarretes fent ventosa en els nostres cossos fibrats, tot marcant múscul, i les sabates que semblaven esponges fent xap xap, vam arribar a casa fresquets, fresquets... i sense haver suat ni una sola gota ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada