dimarts, 31 d’agost del 2010

COLDITZ


Hi ha viatges, i VIATGES. I aquest, porta majúscules.
Tot va començar un dijous qualsevol al voltant de les 6 del matí, quan una colla de lladregots armats amb càmares de fotos i videos, van irrompre a casa. El shock va ser tal, que els veins encara deuen estar desperts, i el crit de mariquita, va ser dels que es recorden durant anys.
Sense una idea clara d'on anavem, ens vam disposar a passar un gran cap de setmana.
La segona sorpresa de la jornada (que no susto), va ser a Bcn. A l'aeroport, sen's afegia el 7è mascle del grup. Un gran amic amb ganes d'arrassar amb tot el que ens trobessim a... a on? em podeu dir on anem??? NO
Tercera sorpresa de la jornada: Aeroport de Girona. Propera sortida del vol de Ryanair direcció... Altemburg! però que hi ha a prop d'Altemburg?? mmmmmm Leipzig!!! i que hi ha prop de Leipzig? mmmmmmmmmmm COLDITZ!!!
Si senyors! l'heu clavat!. Segurament, per qualsevol persona humana anar a Colditz era anar al cul del món, però per un friki com jo, amb moltes hores passades davant d'un joc de taulell anomenat "La Fuga de Colditz", era com anar a la Meca.
I durant el cap de setmana, vaig descobrir que, ja sigui a Colditz, a Berlin, a Munich o al cul del món.... tant se val on vagis... si la companyia és bona. I en aquest cas, inmillorable.
En una altra post explicarem com va anar la nostra particular partideta i com ho vam fer per aconseguir escapar del castell de Colditz.
Podriem parlar-ne hores i hores, però el que passa a Leipzig.... es queda a Leipzig!!!
En resum: Road Trip + Porky's + Fuga de Colditz
"Metropoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiís"
MOLTES GRÀCIES, AMICS!!! :D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada